Simona Stašová promluvila o synech: A Bohdalku chce předhodit mafii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Simona Stašová promluvila o synech: A Bohdalku chce předhodit mafii!

Simona s maminkou Jiřinou
Simona s maminkou Jiřinou (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Pro někoho letní prázdniny v těchto dnech končí, pro některé teprve začínají. Herečka Simona Stašová (59) totiž naplánovala velkou dámskou jízdu v Itálii. Pozvala na ni svoji maminku Jiřinu Bohdalovou (83) a její sestru (tedy svojí tetu) Jaroslavu (71), která jinak žije ve Švédsku.

Simona celou dovolenou, na kterou se dámy vypraví v úvodu září, zaplatila. „Letíme já, máma a její sestra Jaruška do Katánie, do takového hotýlku, kde já už mám kufr, protože tam mám kamarády. Ti mi ho tam dali do takového sklípku. Už tam mám kartáček na zuby a všechno,“ prozradila s úsměvem Simona.

„Děvčata jsem pozvala, že musí vidět můj ráj na zemi. Ne po smrti, ale teď,“ upřesnila herečka, která celé léto hrála v rámci Letních shakespearovských slavností v představení Veselé paničky windsorské. Ze všeho nejvíce se Simona těší na dobré italské jídlo. „Těším se, že se napapáme hodně ryb a že si řekneme, co jsme si nikdy neřekli. Takhle tři grácie jsme nebyly pohromadě nikdy. U maminky doma ano. Ale takhle na výletě ne. Já si vlastně realizuju svůj sen,“ prozradila nám herečka. Ta má pro Itálii slabost odjakživa, dokonce byla vdaná za Itala Eusebia Ciccotiho, se kterým má syna Marka (28).
Co dělají synové?
Simona v posledních dnech promluvila o tom, jak se mají její dva synové. „Marek studuje scenáristiku a režii v Písku. Má před sebou poslední rok. Tvrdí se, že je šikovný. Vojtík má před sebou poslední rok do maturity a má krásný fotky, moc hezky točí drobný dokumenty, má výbornou matematiku a fyziku. Tak se rozhoduje mezi ČVUT a eventuálně něčím, co by zavánělo k našemu povoláním,“ prozradila Simona.



Přečtěte si
irma1950
31. 8. 2014 • 20:29

Už aby to bylo!

linkedin
31. 8. 2014 • 17:21

A Jiřka Stbohdalka je kytička,ne?

linkedin
31. 8. 2014 • 17:15

Ty se boj sebe a vrať se do hrobu.Kde máš toho svýho milionaře?zdrhnul ti?kdo ti to zacáluje hnusko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.