Bohdalka to roztočila: Snědla, vypila a vykouřila, co mohla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bohdalka to roztočila: Snědla, vypila a vykouřila, co mohla!

Slavnostní večer se povedl.
Slavnostní večer se povedl. (Foto Aha! – Pavel Machan, herminapress.cz, showpix.cz, ara)

I ve svém věku to umí Jiřina Bohdalová (83) pořádně roztočit! Dokázala to na premiéře filmu Fotograf, který je inspirovaný osudy Jana Saudka (79). Přišla po boku svého přítele miliardáře Lubomíra Focka (59) plná energie. A ten si herečku hýčkal, jak jen mohl.

Na projekci snímku, který právě míří do kin, se přiřítila za pět minut dvanáct. A na následné párty to pěkně rozjela. Nejdřív se vrhla na fotografa Saudka, se kterým se dala do řeči. O čem se spolu bavili, vědí jen oni. Chvíli potom herečka skočila na Karla Rodena (52), který ztvárnil hlavního hrdinu. „Karle, byl jsi báječný! Celý Saudek,“ chválila představitele hlavní role a ten jí za to »vlepil« pusu na tvář.


Poté herečka se svým doprovodem zamířila do Mramorového sálu paláce Lucerna a začala s ochutnáváním pochutin. Miliardář ji nosil guláš, který pak pojídali u talíře položeného na klíně a Focko jí dokonce sám čepoval pivo! Bohdalová vychlazené pivečko ocenila a hned se napila. Na slehnutí si pak dvojice dala cigárko.
A protože herečka neměla dost, vrhla se ještě na sladký dort. K tomu si ale už sedla na bar a naložila si rovnou celý tác. Očividně byla v dobré náladě, protože se pořád smála na celé kolo. Po půlnoci se dvojice odebrala k odchodu, Focko galantně pomáhal herečce do kabátu.



Přečtěte si
frannes
24. 1. 2016 • 16:42

podle mne si Ahaonline dělá s paní Bohdalovou antireklamu , nemusí ji vidět ve filmu, v televizi a určitě si nekoupím jakýkoliv ilustrovaný časopis kde by byla v titulce nebo foto na hlavní straně. Každý připustí u ní ale i u dalších umělců v seniorském věku zásluhy o divadelní a filmovou tvorbu , ovšem běh života je takový ,že každý jednou se dostane za zenit a měl by zaujmout místo na odpočinku a omezit společenské aktivity.

qwertina
17. 1. 2015 • 16:19

pokud nekde snedla treba celou misu chlebicku, je to jeji vec to vsem musi byt jedno ale prevazna cast cechu umi jen kritizovat Bohdalka je kouzelna takova se rodi jen jedna Jirinko, preju vam hodne zdravicka a at nas jeste necim pobavite

beladona
10. 1. 2015 • 22:15

mek , jj

mekanik
10. 1. 2015 • 11:47

bel ona se oxy vrátí uvidíš.vidˇoxy

beladona
10. 1. 2015 • 01:29

mek, všiml sis jsme jen 2. Divím se, že tady můžou přežít jiný kalibry a nic ! , zatímco ..., no nic. Sakra co s tím udělat?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.