Vdova po Jiřím Brabcovi (†63) Šárka Rezková: Upnula se na anděly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vdova po Jiřím Brabcovi (†63) Šárka Rezková: Upnula se na anděly!

Šárka často hledí k andělům.
Šárka často hledí k andělům. (Foto Aha! – Daniel Černovský, Alexandr Malachovský, koláž Ahaonline.cz )

Začátkem týdne si připomněla 10 let od tragické smrti svého manžela – countryového muzikanta Jiřího Brabce (†63). Při té příležitosti zpěvačka Šárka Rezková (44) prozradila, co jí celé ty roky drží nad vodou.

„Jsou to andělé. Upínám se k nim v těžkých chvílích a oni mi už několikrát pomohli,“ řekla Rezková deníku Aha! s tím, že esoterice propadl i její nejstarší syn Otto Solčány (22), kterého má z prvního manželství. „On to má po mně. My jsme na sebe s Otíkem vysloveně naladění,“ prozradila Šárka.

Rezkovou teď čeká turné s kapelou Fešáci. Na něm bude na svého manžela Jiřího Brabce, který se kvůli obrovským dluhům v roce 2003 zastřelil na chalupě v jihočeském Božejově, vzpomínat. „Budu zpívat jeho písně,“ dodala.



Autor:  lbp

Přečtěte si
znalec
22. 11. 2013 • 12:06

taky se na to pamatuju, ten jeho první syn jako dětský zpěvák zpíval písničku, tuším s nebožtíkem K.Černochem, média to silně uznávala...

tarka
21. 11. 2013 • 19:51

já si dodnes pamatuji, jak před mnoha lety vyšel ve Vlastě článek, oslavující manželské jubileum Jiřího Brabec a jeho manželky, rodičů dvou dětí, dcery a syna. Byla tam fotografie obou dětí a jejich emotivní článek zhruba o deset bodech na téma, jak jsou jejich rodiče naprosto úžasní...Taky tam byla fotografie Jiřího Brabce a jeho ženy, asi tak metr od sebe...další fotografie byla Jiřího Brabce a Šárky Rezkové, v těsném obětí, hlava u hlavy...tenkrát mě to ihned udeřilo na první pohled, jak to ve skutečnosti je...

lepo
21. 11. 2013 • 17:47

Paní Šárce přeji už jen samé štěstí a radost. To co ji provedl manžel, tak to je absolutní vrchol hnusu, bezohlednosti. Opravdu to nejde pochopit, natož odpustit. Obdivuji ji, že má v sobě sílu jít na jeho hrob. Vždyť věděl co skrývá, když jí říkal své ANO. Musel vědět co jí svou smrtí způsobí. Je odporné jak si všichni hrají na boháče a pak člověk zjistí, že jsou zadluženi až po uši. Jen zakomplexovaní hlupáci si hrají na to, co nejsou. Vrchol trapnosti, když to pak praskne. Stud mě polévá za ně. Ubohé!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.