Mukovy deprese mizí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mukovy deprese mizí

Martin France (vlevo) zpovídal Petra Muka se svojí sexy moderátorskou kolegyní Bárou Motlovou alias Pamelou.
Martin France (vlevo) zpovídal Petra Muka se svojí sexy moderátorskou kolegyní Bárou Motlovou alias Pamelou.  (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – „Cítím se dobře, je to také změnou léků. Jsem na lithiu, bez kterého nebudu fungovat. Teď se těším na koncerty, kde se cítím jako v nebi. Od podzimu plánuju turné, ke kterému vydáme album mých největších hitů,“ svěřil se při natáčení pořadu Natoč si svůj klip Petr Muk (41).

Zpěváka zpovídal moderátor hudebního pořadu televize Óčko Martin France. „Od března nás čeká koncertní turné po republice, kde kromě Petra Muka vystoupí například Jitka Zelenková nebo Martin Maxa. Výtěžek poputuje na občanské sdružení Květinka, které pomáhá handicapovaným občanům,“ řekl deníku Aha! France.

Pořad Natoč si svůj klip s Petrem Mukem, kde diváci soutěží s vtipnými videoklipy vlastní výroby o zajímavé ceny, uvede hudební televize Óčko již tuto neděli 4. února.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.