Celebrity na závodech: Ve znamení vkusu i módních sebevražd! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Celebrity na závodech: Ve znamení vkusu i módních sebevražd!

Vondráčková byla oblečená jako dáma a také se tak k ní chovali. A jak dopadli ostatní?
Vondráčková byla oblečená jako dáma a také se tak k ní chovali. A jak dopadli ostatní? (﷯ Foto Aha! – Jitka Pecharová, Martin Sekanina, herminapress.cz, Facebook)

Nemáš klobouk, nepatříš sem! Dostihové závodiště je malým státem ve státě, proto tu platí jiná pravidla než za jeho zdmi. A u největšího dostihu sezony – Velké pardubické – to platí dvojnásobně. Elegantní oblečení je vstupenkou a klobouk na hlavě vizitkou každé dámy!

Dámské kloboukové variace

NEJelegantnější: Helena Vondráčková (66)
Zpěvačka neměla konkurenci. Černo-červená kombinace působila maximálně elegantně a kožešina jí dodala na luxusu. Kdyby se volila královna Velké pardubické, Helena by na plné čáře vyhrála.

NEJbrýlatější: Jitka Válková (21)
Jako rockerka má k elegantním kostýmkům a apartním kloboukům daleko, a proto všechny překvapila. Víc než extravagantním kloboučkem ale zaujala obřími brýlemi. Zakrývaly půlku obličeje.

NEJčernější: Vendula Svobodová (41)
Ředitelka nadace Kapka naděje v tom umí chodit. Neexperimentovala, vsadila na nadčasovou klasiku. A i když neměla diamantové šperky, po boku o 16 let mladšího milence Josefa Pizingera zářila jako nejvzácnější briliant.


NEJfádnější: Iva Kubelková (36)
Moderátorka Top star magazínu se po dlouhé době ukázala i s partnerem Ladislavem Doležalem a dcerou. Svým doprovodem ale zaujala víc než kloboukovou kreací. Model, který zvolila, nepůsobil ani trochu slavnostně.

NEJostudnější: Jana Doleželová (32)
Nejkrásnější lékárnice v Česku, která přišla v doprovodu svého právníka, miluje elegantní módu. Výběr klobouku se jí tentokrát ale nepovedl. Působil jako žokejská čapka s uříznutým kšiltem. A Jana si s ním uřízla ostudu!

Pánská dostihová móda

NEJstylovější: Ondřej Havelka (59)
Milovník dostihů a všeho, co je typicky anglické, opět nezklamal. Stejně tak jako jeho do detailu barevně a stylově dotažený styl i perfektně uvázaná kravata.

NEJestetičtější: Jan Maxián (30)
Člen skupiny Nightwork byl s cylindrem široko daleko nejelegantnějším mužem. Právem se stal spolu s manželkou Lucií nejstylovějším párem na závodišti.

NEJsympatičtější : Jiří Dvořák (46)
Dostihy si nenechala ujít ani hvězda seriálu Sanitka 2. Herec sice nechal klobouk doma, ale jeho přítelkyně na stylovou ozdobu ve vlasech nezapomněla.

NEJnevkusnější: Petr Jančařík (61)
Moderátor přípravu na Velkou pardubickou hodně podcenil. Červené sako s pruhovanou košilí patřily k největším módním přešlapům na hlavní tribuně. Vedle noblesní manželky působil, jako by k ní ani nepatřil.



Přečtěte si
henes
16. 10. 2013 • 19:11

Volizovat ten její vrásčitý krk,na to musí bejt žaludek.(na spodek radši nepomyslet)

mandat
16. 10. 2013 • 18:32

Jancarik je jak lazensky svihak a ta matrona vedle nej v tezkem obleceni,jak kasmirova mongolska koza. Svobodova ma ranu a co ji to roste na krku, vole ? Nebo nador. Bacha na to, muze to byt z oralu.

mandat
16. 10. 2013 • 18:27

Vondrackova ma ranu. Navic ta kozesinova stola. Horror. Na dostihy se nenosi roby,ale saty nebo kostym, sukne jsou do kolen a nosi se lehke klobouky a ne jak na Sibiri. - beranice.

franckajagrova
16. 10. 2013 • 14:05

Ale levnější je,vzít si rolák !

franckajagrova
16. 10. 2013 • 14:04

Dá,stačí ho vycpat tukem nebo silikonem..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.