Míša Maurerová z ULICE: Chlapům vaří ocasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Míša Maurerová z ULICE: Chlapům vaří ocasy!

Maurerová odhalila svoje ženské zbraně.
Maurerová odhalila svoje ženské zbraně. (Aha! – Petr Novotný, Dan Černovský, hermina.cz, Blesk.cz, ara)

Nevěrnou herečku Michaelu Maurerovou (33) manžel nedávno vyhodil z jejich luxusní vily, ale ona si velmi rychle našla náhradu. Jejím novým objevem je Tomáš, o kterém zatím nechce hovořit, nicméně se rozpovídala o tom, na co dokáže chlapa sbalit.

A není to žádná věda. Maurerová se snaží zazářit u plotny. „Všechny chlapy jsem balila na polévky. Od boršče přes ty dýňové a s piniovými oříšky, vývar ze slepice nebo z oháňky, kulajdu se ztraceným vejcem,“ vyjmenovává svoje hlavní ženské zbraně v magazínu Glanc.

A o jídle by dokázala mluvit hodiny. Je pořádně vybírává a téměř vždy si dopřává bio kvalitu. „Když si zvyknete na to, jak má chutnat bio kuře s vypečeným tukem, které vypadá spíš jako husa než kuře, už nemáte chuť kupovat jiné. Někdo může namítnout, že to není levná záležitost, ale já si radši místo dvou kil točeňáku koupím deset deka bio uzené kýty, vyplatí se to,“ vysvětluje dále herečka.  



Autor:  mpa

Přečtěte si
beruna
3. 10. 2013 • 11:33

Typická anorektička - sama nežere, zato vyváří pro druhé a má plnou hubu chytrých keců o zdravém jídle.

eisenbieger
3. 10. 2013 • 09:15

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.