Dcera Obermannové Berenika Kohoutová: Sex na jednu noc? To jsem nikdy nezažila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera Obermannové Berenika Kohoutová: Sex na jednu noc? To jsem nikdy nezažila!

Berenika Kohoutová
Berenika Kohoutová (Aha! – Martin Přibyl, foto pro Aha! – Jiří Černohorský)

Herečka Berenika Kohoutová (22) se nedávno rozešla s bývalým manželem Tatiany Vilhelmové (34) Pavlem Čechákem (35) a nesměle randí s neznámým mladíkem. Na rozdíl od své maminky totiž hned neroztrubuje, jakého »velkého Čecha« měla v posteli.

Spisovatelka Irena Obermannová (51) se více než svými knihami proslavila »vztahem« s bývalým prezidentem Václavem Havlem, který barvitě popsala v jednom svém literárním dílku. A ačkoliv kritika její knihy většinou rozcupuje, jí to nebrání vydávat nové a nové kousky.

V tomto případě však jablko spadlo dál od stromu a její dcera se rozhodla milence tajit. Po »randění« se starším mužem se začínající hudebnice a herečka Berenika zamilovala do někoho mimo obor. „Je to člověk, který je mimo hereckou branži. Ale pořád je to tak čerstvé, že se ještě nedá mluvit o něčem vážném,“ prozrazuje Kohoutová na stránkách iDnes.cz

A jak vyplnila samotu po rozchodu a před tím, než potkala nového nápadníka, nechce příliš rozebírat. „V životě jsem nezažila sex na jednu noc. Kdyby se to naskytlo, tak se to naskytne. Co víc k tomu říct.“ A to, že měla kariéru dobře rozjetou díky mamince, si mladá herečka vůbec nepřipouští. „Já si myslím, že je to všechno o nějakém štěstí a o začleňování mezi lidi z branže. Nedokážu tedy přesně říct, čím se ta kariéra takhle rozjela, ale zatím to funguje. „

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.