Milenka manžela Vilhelmové Berenika Kohoutová (21): Přijala roli macechy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milenka manžela Vilhelmové Berenika Kohoutová (21): Přijala roli macechy!

Pavel Čechák vedle Bereniky Kohoutové jen září.
Pavel Čechák vedle Bereniky Kohoutové jen září. (Aha! – Marek Pátek)

Pavel Čechák (35) triumfnul svou nevěrnou manželku Tatianu Vilhelmovou (33) a nahradil ji milenkou Berenikou Kohoutovou (21), která je ještě mladší, než její zajíček Vojta Dyk (26).

Dcera kontroverzní spisovatelky Ireny Obermannové se nikdy netajila tím, že má starost pro starší muže. „Vždycky jsem byla na starší kluky, a to proto, že vím, co od života chci a čekám, že to ví i můj partner. To se většinou pojí s věkem,“ prozradila magazínu Ona Dnes.

Vztah Vilhelmové a Čecháka nevnímá jako nic nevšedního. „Partneři se mezi sebou určitě střídají, ale myslím si, že tohle je v každém oboru,“ dodala Berenika, již od Čecháka dělí 14 let.

Jednadvacetiletá Kohoutová, která se snaží prosadit jako herečka a zpěvačka, se nyní bude muset postarat o Čechákovy dva syny Františka (5) a Cyrila (3) . Jak obstojí jako macecha? „Přijala jsem to, nezasahuju do toho,“ reagovala Berenika.

Vedle nového vztahu si musí udělat čas i na svou matku Irenu Obermannovou. Ta totiž stále trpí kvůli skandálu, který způsobil její román Tajná kniha odkazující na údajný milostný poměr s exprezidentem Václavem Havlem. „V naší pokrytecké společnosti teď bude máma pořád vnímaná jako mrcha, co si chtěla přivydělat,“ posteskla si Berenika.



Přečtěte si
3151958
28. 3. 2012 • 15:56

Jste už trapný,dělejte pořádnou práci a nehledejte kde jakej drb,sou to jejich životy.Zvedněte pr*del ze židle a třeba pište o tom co zajímá lidi

ivoadler
27. 3. 2012 • 18:12

promiskuitní sebranka. Jen houšť a větší kapky.

zylom
27. 3. 2012 • 08:02

Kdyby byla nase spolecnost tak pokrytecka, pani matku by lidi poplacatali po zadech a tvarili se, ze je vse OK. To, ze se o ni rika, ze je mrcha, co si jen chtela privydelat, pouze ukazuje, ze ji lidi reknou, co si opravdu ne nepravem mysli. Dcerunka se evidentne vy vedla po mamince, zejmena tedy co se hezkeho charakteru (a k muzum velmi pratelskeho) tyce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.