Čechák a Kohoutová: První trhliny ve vztahu? Připadá si vedle ní jako stařec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čechák a Kohoutová: První trhliny ve vztahu? Připadá si vedle ní jako stařec!

Na dovolené si Čechák s Berenikou užívali idylku. Vydrží jim to?
Na dovolené si Čechák s Berenikou užívali idylku. Vydrží jim to? (Profimedia.cz, Facebook, ara)

Manžel Tatiany Vilhelmové (33) Pavel Čechák (33) randí s mladičkou herečkou Berenikou Kohoutovou (20) teprve pár týdnů a už mají krizi.

Vypadá to, že po zamilování, které si užívali na společné dovolené na Srí Lance, kam letěli ve stejném letadle s Vilhelmovou a jejím přítelem Vojtou Dykem (26), přichází pomalé rozčarování.

„Byli spolu na Artsemestru Vysoké školy uměleckoprůmyslové, ale Čechák se moc nebavil. Berenika byla v obležení svých mladých kamarádů a byla ve svém živlu. Jenže Čechák se nudil sám na baru. S nikým z jejích kamarádů si neměl co říct, připadal si na ně už moc starý, nezapadal a byl z toho dost zpruzelý,“ řekl Aha! zdroj z okolí páru, který na akci byl s nimi.

Věkový rozdíl ve vztahu má i Čechákova manželka Tatiana, kterou od Vojty Dyka dělí sedm let. Jenže v jejich případě láska jen vzkvétá a svůj roční vztah už posvětili společným bydlením.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.