Valentýn u proutníků je záhul: Mareš, Rath, Langmajer či Menzlová se plácnou přes kapsu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Valentýn u proutníků je záhul: Mareš, Rath, Langmajer či Menzlová se plácnou přes kapsu!

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, Dalibor Puchta, Martin Přibyl, ČTK, Profimedia.cz, ara)

Vymyslet dárek nebo romantickou večeři, vzpomenout si, které kytky partnerce voní. A navíc to setsakramentsky leze do peněz. Zkrátka a jednoduše – svatý Valentýn je »záhul« i pro obyčejného smrtelníka.

Máme ale osobnosti veřejného života, které vyznání lásky musí řešit strategicky a romantiku rozdělit mezi dvě, či dokonce tři osoby! Ano, jde o ty z nich, které se zařazují mezi proutníky s vícero partnery. Podívejte se, jaké překážky jim stojí v cestě!

Leoš Mareš: Potřebuje stroj času!

Největší honičku bude mít na Valentýna náš nejlépe placený moderátor Leoš Mareš. Ten musí stihnout rovnou tři ženy svého života! Obdarovat se chystá manželku Moniku (36) i bývalou milenku, modelku Hanu Svobodovou (24). Nejvíce pozornosti ale věnuje současné přítelkyni Michaele Kociánové (23), krásné modelce ze Slovenska. S tou zajde na romantickou večeři a pár spolu stráví vášnivou noc.

Rada Aha!: Leoš by si měl pořídit stroj času. Jinak nemá šanci valentýnskou fušku stihnout!

Saša Vondra: Bacha na důkazy!

Roztomilý a neškodný. Takový se může zdát ministr obrany za ODS Alexandr Vondra (50). Jenže jde o jednoho z největších proutníků politické scény, který má kromě manželky Martiny (44) údajně »povinnosti« ještě u šéfky klánovického golfového centra Moniky Bažantové (42).

S tou ho Aha! nachytalo na romantickém dostaveníčku. Se zametáním důkazů má ale zkušenosti – léta tajil nemanželského syna se senátorkou Veronikou Vrecionovou (46).

Rada Aha!: Zatloukat, zatloukat, zatloukat! A dnes to pojistit romantickou večeří se ženou, nikoliv konkubínou!

David Rath: Oběma musí dát stejně!

Středočeský hejtman a poslanec za ČSSD David Rath (ČSSD) to má zároveň jednoduché a složité. Jednoduché v tom, že jeho manželka Eva (47) a milenka Renata Horká (44) o sobě navzájem vědí. S každou potomka, bydlí v Hostivici na střídačku u obou. Jenže…

Dámy, jejichž domy jsou od sebe vzdáleny 1,4 kilometru a které se v malém městě potkávají na ulici, by mohly valentýnské dárky porovnat a po letech jedna na druhou začít žárlit…

Rada Aha!: Pane hejtmane, kupte každé po diamantu – a zlobit se nebudou. To za tu svatou trpělivost s vámi.

Olga Menzelová: Kterého tatínka nadělit dcerce?

Producentka stále tápe mezi dvěma muži svého života – manželem Jiřím Menzelem (73) a otcem své tříleté dcery, Jaroslavem Brabcem (57). Sice ani s jedním nežije, ale stále s nimi udržuje blízké vztahy. S oběma dokonce strávila Štědrý večer.

Oba pánové v letech její vrtochy tolerují, Valentýn je ale pro ni dost možná dobrou příležitostí, jak se konečně rozhodnout. Zvítězí rozum a vrátí se k manželovi, či touha po kompletní rodině s biologickým otcem Anny?

Rada Aha!: Raději zvolte tu kompletní rodinu. Jak se říká: lepší Brabec v hrsti než Menzel na střeše.

Jiří Langmajer: Kterou si vybere?

Vypadá, jako by neuměl do pěti počítat, přitom se kolem něj momentálně točí tři dámy. A pořádně v tom plave! Například nedávno odjel na dovolenou na Kubu, manželce Kamile tvrdil, že se jede potápět sám, své dlouhodobé milence Adéle Gondíkové (38) řekl, že jede s rodinou, ale přitom tam byl se svým nejnovějším objevem – herečkou Mášou Málkovou (28)! Dá mu tak hodně práce a fantazie, aby si všechny své lásky usmířil.

Rada Aha!: Vyberte si manželku, ta má trpělivosti jako pánbůh, a na Valentýna konečně přespěte doma!

Josef Rychtář: Láska, rozvod, či obojí?

Ochránce zpěvačky Ivety Bartošové (45) Josef Rychtář (53) má v hlavě pořádný zmatek a ve víru posledních událostí vlastně vůbec neví, pro kterou dámu jeho srdce bije – pro labilní Ivetu, nebo pro manželku Darinu (53), s níž má dva syny.

Je tedy nad slunce jasné, že s kytkou a bonboniérou vyrazí za oběma osudovými ženami. Za Ivetou proto, aby si zase neublížila. Za ženou proto, aby se s ním náhodou nerozešla. Darina už totiž touží po jeho podpisu na rozvodových lejstrech.

Rada Aha!: Ivetě by měl dát konečně tolik vytoužený skutečný zásnubní prsten, ženě zase rozvod.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.