Amorův šíp najdete na Valentýna v centru Prahy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Amorův šíp najdete na Valentýna v centru Prahy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nákupní galerie v centru Prahy ožije na Valentýna láskou! Místo, kam normálně Pražané vyrážejí na nákupy, za odpočinkem i zábavou, se v úterý 14. února promění v místo plné překvapení a díky Amorově šípu nikdo neodejde s prázdnou!

Už u vstupu do Slovanského domu, kde se Valenýnská akce koná, návštěvníky uvítají amorové, kteří budou rozdávat květiny a perníková srdce a zvát na tombolu plnou cen. Uvnitř se již každý může rozhodnout, zda si zkusí rovnou vystřelit pěknou výhru, či svému miláčkovi nazdobí perníkové srdíčko, a nebo se zastaví u věhlasného astrologa a člena Hvězdného týmu Milana Gelnara. Milan Gelnar, který předpověděl třeba vítězství miss Taťány Kuchařové, potěší hlavně ženy. Zájemcům z horoskopu vyčte, jaký je smysl jejich života, nebo zda se k sobě s partnerem hodí. Těm šťastným doporučí i vhodné datum svatby.
Dámy se také můžou těšit na koutek krásy v Marionnaud, kde budou mít možnost profesionálního nalíčení kosmetikou YSL.

Tombola návštěvníky překvapí fantastickými cenami od Slovanského domu. Tři šťastlivci si pomocí Amorova luku a šípu budou moci na srdíčkovém terči vystřelit voucher na pohodový den v nákupní galerii Slovanský dům, který bude obsahovat kadeřnické služby s péčí Mythic Oil ve vyhlášeném hair salonu Franck Provost, služby nebo profesionální nehtové přípravky OPI v salonu The Nail Shop, masáž v thajském masážním centru Sabai, romantickou večeři pro dva v jedné z restaurací Ambiente Restaurante Brasileiro, Kogo Ristorante či Millhouse Sushi a lístky do kina pro dva v Cinema City.

Mimo tyto hlavní ceny budou připraveny i další balíčky od nájemců Slovanského domu. Čeká na vás Valentýnské srdce plné dárků od Crabtree & Evelyn, dárková kazeta kvalitního vína Bordeaux od Riedel, krásné věcné dárky značky Nike, Micha a Little Foot. I méně zdatní neodejdou s prázdnou a odnesou si luxusní čokoládovou odměnu Coppeneuer, kterou věnuje Pralinkový CLUB. Krom zmíněných aktivit budou moci návštěvníci nakupovat ve svých oblíbených obchodech a využívat služeb ve Slovanském domě jako každý jiný den.

Oslava Valentýna v galerii Slovanský dům bude probíhat v úterý 14. února od 15 do 19 hodin.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.