Můj nejbláznivější sex: Šárka požila tři orgasmy s fyzikářem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Můj nejbláznivější sex: Šárka požila tři orgasmy s fyzikářem!

Šárka se nemůže dočkat další noci se svým učitelem.
Šárka se nemůže dočkat další noci se svým učitelem. (archiv Šárky K.)

Šárce K. (26) z Prahy se moc líbil její fyzikář. Ještě na škole jejímu svádění odolal, ale vloni po letech spolu skončili v posteli. Přečtěte si, jak skvělé to bylo. Šárka se totiž rozhodla svěřit se valentýnskému seriálu deníku Aha!.

Na gymnáziu jsem s hezkou řádkou spolužaček patřila do fanklubu našeho fyzikáře. Stále jsme na něj dělaly oči, nadbíhaly mu, ale on  naše snažení s nadhledem přehlížel. Bylo mu třicet, když nás ve druháku dostal na starost na chmelové brigádě.

Tehdy jsme se s kamarádkou Sabinou vsadily, která ho dostane. Jenže hned první víkend přišlo zklamání. Na diskotéku, na kterou jsme ho pozvaly, sice přišel, ale doprovázela ho neznámá kráska, která za ním přijela z Prahy. Podobně dopadly i naše ostatní snahy.

Svodům odolal

Maturita byla na spadnutí, a já se odhodlala k zoufalému kroku. Po vyučování jsem za ním zašla do kabinetu s nějakým banálním příkladem, a když se ke mně nakláněl, začala jsem ho líbat. Chvilku se zdálo, že se zapojí, pak mě ale odstrčil a důrazně vykázal ze dveří. Po zbytek školní docházky jsem se mu vyhýbala a pak ho neviděla dlouhých sedm let.

Ples po letech

Loni jsem doprovázela mladšího brášku na maturitní ples. V Lucerně bylo jako v kotli, ale atmosféra byla úžasná. Potkala jsem spoustu kamarádů i bývalé profesory. Pak mi najednou někdo zaťukal na rameno a byl to ON! Fyzikář.

Vypadal snad ještě líp než před lety. Tančili jsme, pak jsme vypili dvě láhve sektu. Byl rozvedený, bydlel sám a já přijala jeho pozvání. Svěřil se mi, že jsem se mu tehdy moc líbila, ale jako pedagog nemohl selhat. Teď nám ovšem nic nebránilo, odjeli jsme k němu domů.

Milovali jsme se až do rána. A přestože jsem už pár kluků měla, zažila jsem poprvé orgasmus. A ne jeden, ale hned tři!!! Oběma se nám to moc líbilo, a tak jsme se dohodli: za rok, na stejném místě. A já se už teď moc těším!

Zažili jste bláznivý sex a nebojíte se se svým zážitkem svěřit? Pak posílejte své příběhy na adresu redakce@ahaonline.cz a my každý zveřejněný příběh odměníme honorářem 1000 Kč.

Přečtěte si
pederr
10. 2. 2012 • 16:08

vsechno vymysleny, ta na fotce, jestli to tedy je clanek podle ni tak je pornoherecka a vsechny tyty clanky jsou vymysleny. takze nevim proc to sem davaji.

dana.hlav
10. 2. 2012 • 09:44

Bože,to jsou zase hovna.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.