Radka a její pomsta v závěji: Když ty milenku, tak já studentíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Radka a její pomsta v závěji: Když ty milenku, tak já studentíka!

Radce se vrátilo sebevědomí i manžel.
Radce se vrátilo sebevědomí i manžel. (archiv Radky N.)

Radka N. (32) z malé vesnice u Brna se chtěla pomstít nevěrnému manželovi. Zahnula mu s mladíkem a na ten sex nikdy nezapomene. Takhle popisuje své netradičně mrazivé dobrodružství ve valentýnském seriálu Aha!.

Po letech manželství si muž našel jinou. O pět let mladší, než jsem já. Najednou jsem začala mít pocit, že jsem stará a nežádoucí. Pak jsem ale začala jednat. Než se rozvedeme, nechám se »opravit« od plastického chirurga. Buď si muže udržím, anebo zaplatí nemalý účet...

Plastika nezabrala

Na plastice mi kupodivu říkali, že mám na zákrok dost času, ale nakonec si asi řekli – když chce platit, ať platí. Odsáli mi tuk, zvedli víčka, odstranili druhou bradu a hlavně – pořádně zvětšili prsa. Manžel k mému počínání mlčel, ale jeho pohrdavý výraz mluvil za vše.

Pochopila jsem, že se musím pomstít jinak. Na večírku u známých jsem zaměřila pozornost na pohledného studenta práv. Kořist to byla snadná, Patrik se ode mne nehnul a já registrovala manželovy žárlivé pohledy. Problém byl, kde k pomstě dojde.

Chladivá romantika

Patrik to vyřešil jednoduše, odvedl mě na zahradu. Potíž byla v tom, že všude kolem byly závěje sněhu. Oprášil lavičku a já si mu sedla na klín. Jeho zkřehlé ruce mě studily všude po těle a já se vrátila do studentských let. Mladík byl vášnivý a mně se vracelo ztracené sebevědomí…

Když jsem se vrátila s manželem domů, skončili jsme v objetí. Všechno mu došlo. O milence už manžel nemluví… Nebo aspoň zatím…

Zažili jste bláznivý sex a nebojíte se se svým zážitkem svěřit? Pak posílejte své příběhy na adresu redakce@ahaonline.cz a my každý zveřejněný příběh odměníme honorářem 1000 Kč.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.