Netradiční sex - Marie: Nový milenec i tatínek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Netradiční sex - Marie: Nový milenec i tatínek!

Marie po rozchodu se Zdeňkem pookřála.
Marie po rozchodu se Zdeňkem pookřála. (archiv Marie Š.)

Opravdu netradiční sex prožila Marie Š. (27), která se rozhodla promluvit v seriálu Aha!. Její přítel flirtoval s kamarádkou, a ona se natruc vyspala s jeho kolegou. Jenže teď čekají miminko. Jak ale sama říká, je to nejlepší věc, která ji mohla potkat.

Slavila jsem Silvestra se svým klukem Zdeňkem, jeho kolegou Martinem a kamarádkou Olgou. Večírek probíhal v pohodě, jen mí společníci střídavě odcházeli na terasu na cigárko. Když už mi jedna z kuřáckých pauz připadala dlouhá a Martin pochrupoval vedle v křesle, vydala jsem se za ostatními.

Šok na chodbě

Našla jsem je v chodbě, plazili se po sobě jako liány! Utekla jsem do obýváku a čekala na návrat provinilců. Dali si na čas a tvářili se, že o nic nešlo. Všichni jsme se pak pokoušeli chovat normálně, Martin se probral a zase jsme pokračovali v popíjení. Já nejvíc. Pak se ale situace zopakovala.

Na chvíli jsem totiž usnula, a když jsem procitla, opět chyběla Olga se Zdeňkem. Tentokrát jsem je objevila v kuchyni, a bylo to horší. Buď se k »tomu« zrovna schylovalo, nebo už bylo po všem! Něco jsem křičela, a pak utekla zpátky.

Zachránce Martin

Vrhla jsem se k Martinovi a zoufale plakala. Ten moje objetí opětoval, a pak i přes slzy došlo na polibky. A protože se dvojice nevracela, popadl mě za ruku a odvedl do jeho pokoje. Co bylo dál, nemusím popisovat, ale byl to skvělý sex. Zakázané ovoce chutná opravdu nejlépe – o to lépe, že jsem Zdeňka chtěla »potrestat«.

Ještě ten večer jsem se s ním pak rozešla a dala se dohromady s Martinem. A o pár týdnů později jsem zjistila, že jsem s ním těhotná. Martin je šťastný, bude se prý snažit být skvělý táta a na Valentýna chystá obrovské překvapení. Možná bydlení pro novou rodinu.

Zažili jste bláznivý sex a nebojíte se se svým zážitkem svěřit? Pak posílejte své příběhy na adresu redakce@ahaonline.cz a my každý zveřejněný příběh odměníme honorářem 1000 Kč.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.