Přítel po mně chce na Nový rok anální sex, ale já se obávám, že to pak bude chtít stále... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Přítel po mně chce na Nový rok anální sex, ale já se obávám, že to pak bude chtít stále...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Přítel po mně chce na Nový rok anální sex. Prý aby nám to potom celý rok v posteli šlapalo. Kamarádka ale říkala, že to strašně tlačí. Ráda bych mu občas udělala radost, ale mám strach. Dá se bolest nějak zmírnit? Může to být příjemné i mně? Proč to muže vlastně tak láká? Aneta, 21

Bolest při análním sexu je zcela individuální. Někoho bolí více, někoho méně a jsou i ženy, které si jej vyloženě užívají a od partnerů pravidelně vyžadují. Dost také záleží na velikosti penisu. Poprvé by měl váš přítel být extrémně opatrný a rozhodně použít lubrikační gel, který eliminuje nepříjemné drhnutí. Sliznice v řitním otvoru totiž nejsou zdaleka tak vlhké jako ve vagině.

Budete-li anální sex provozovat častěji, zvyknete si a bolest bude postupně menší a menší. A třeba vám to nakonec začne být i příjemné. A proč muži po análním sexu tak často touží? Především chtějí zažít to, co tak často vidí v pornu. Někteří to berou i jako zpestření sexuálního života nebo jako náhražku pohlavního styku, když má jejich partnerka »své dny«. A baví je to i proto, že je při něm jejich penis více sevřen a tudíž intenzivněji drážděn.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.