Sexuální poradna paní Michaely: Během sexu se mi chce často na záchod. Je to normální? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexuální poradna paní Michaely: Během sexu se mi chce často na záchod. Je to normální?

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Během sexu se mi chce často na záchod. Je to normální, že se mi chce čůrat zrovna během milování? Nejde o nějakou poruchu? Jéňa (35)

Váš problém není vůbec tak neobvyklý, jak by se zprvu mohlo zdát. Při sexu totiž dochází také ke dráždění močového měchýře. Takže základní věcí je, zcela logicky, odskočit si těsně před sexem. Tím se uvolníte i psychicky a nebudete na problém myslet.

Je ale také možné, že prožíváte obdobu toho, co odborníci u žen označují za »ženskou ejakulaci«. Ženám totiž často při orgasmu vyteče tekutina z pochvy. Ač ji prožila třetina žen, je celkové povědomí o »ženské  ejakulaci«, velmi nízké.

Ve vašem případě by tak mohlo jít o podobně vedlejší příznak, ale to by vám nejlépe řekl specialista. Je také dobré podstoupit preventivní vyšetření prostaty, které by měl člověk s přibývajícími lety absolvovat častěji.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.