Sexuální poradna paní Michaely: Co dělat, aby byl náš sex jako dřív? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sexuální poradna paní Michaely: Co dělat, aby byl náš sex jako dřív?

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Nemít sex se pro nás stalo natolik běžnou věcí, že najednou ani nevíme, jak si k sobě v posteli najít cestu. Ostýcháme se, váháme a nakonec to vypadá, že vlastně o sex ani moc nestojíme. Přitom se s manželem pořád moc milujeme, jen ten sex se nám ze života nějak vytratil. Co dělat, aby všechno bylo jako dřív? Marie (42)

Postupujte krok za krokem. Nejdřív zajděte s manželem na místa, kam jste chodili za svobodna. Pokud to z nějakého důvodu nejde, oživte si vzpomínky pomocí fotografií. Zeptejte se manžela, čím jste ho tehdy okouzlila. A sama mu řekněte, proč jste se do něho zamilovala. Prožijte si rande dvou svobodných lidí. Ale jen ve dvou, vypněte všechno, co by vás mohlo rušit – hlavně mobily!

Nejde o nahodilou metodu, ale o vyzkoušený postup. Mezi partnery dojde k oživení dávného pouta. Pak se mohou podělit o své sny, o svá trápení. Nakonec dojde i na sex. Partneři si vyjasní, co jim vyhovuje, a než se nadějete, budou mít zase sex třikrát až čtyřikrát týdně. Začátek se může zdát těžký, ale pak už to jde samo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.