Kohoutová z Ulice utíká od matky: Je za tím staronový milenec!!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kohoutová z Ulice utíká od matky: Je za tím staronový milenec!!!

Berenika Kohoutová
Berenika Kohoutová (Foto Aha! – Martin Sekanina, ara)

Láska s bývalým manželem Tatiany Vilhelmové (35) Pavlem Čechákem (36) už je pryč. Herečka známá ze seriálu Ulice Berenika Kohoutová (23) nyní řeší nový vztah. Nemají totiž kde bydlet!

Už celý rok bydlí Berenika u matky a spisovatelky Ireny Obermannové (51), která tvrdí, že byla poslední milenkou Václava Havla (†75). „Teď se budu stěhovat, konečně! Čekám na to dlouho. Bydlely jsme spolu skoro rok,“ přiznala herečka na soutěži, kde vyhrála nejedny hodinky. To aby chodila včas na rande!
„Ano, jsem zamilovaná,“ přiznala nejistě důvod rychlého stěhování od maminky. Ale totožnost šťastlivce zatím tají. „Není to nikdo z branže,“ mlží Berenika.


Jenže na vysvětlování a tajnůstkářství třadvacetileté herečky nikdo nedá. Stačilo se podívat, s kým že se to opilá objímá na Českých lvech a bylo jasno. Berenika zase randí s bývalým manželem Táni Vilhelmové Pavlem Čechákem (35)! A pak že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Loni v květnu se po roce a půl randění rozešli a dnes jsou zase spolu. Na jak dlouho?



Přečtěte si
lalia
28. 10. 2015 • 12:44

Divím se P.Čechákovi,že si vybírá zase herečku.To nedopadne dobře.Měl by jít do jiných řad žen a je jich dost.Už jednou zažil bolest nevěry ženy a ro zvod a měl by být opatrný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.