Miroslav Etzler: Svým dětem neříkám, že je mám rád... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Miroslav Etzler: Svým dětem neříkám, že je mám rád...

Miroslav Etzler
Miroslav Etzler (Aha! – Marek Pátek)

Herec a trojnásobný otec Miroslav Etzler (48) přišel o tatínka už v 15ti letech. I když stále velmi chybí, u svých vlastních dětí s projevy emocí šetří.

Miroslav Etzler odešel z domova poměrně brzy. Po smrti otce, jenž zemřel na rakovinu, se postavil na vlastní nohy a začal pracovat jako horník. „Byla to jedna z mála smysluplných činností v mém životě,“ vzpomíná herec na stránkách Style.iprima.cz

Před 15ti lety zemřela herci i maminka. I s její smrtí je herec vyrovnán, i když mu rodiče chybí čím dál tím víc. I přesto, že poznal smutek ze ztráty rodičů, svým dcerám a synovi neříká, co k nim cítí.

„Čím jsem starší, tak mám pocit, že takové to sdělování, někomu, že ho má člověk rád je tak trochu alibismus. Myslím si, že protějšek, ať je to milenec, milenka, manžel, manželka otec, bratr nebo děti, to pozná nebo nepozná. Buď to tam je, nebo to tam není. Tyhle malichernosti nedělám,“ vysvětluje herec.

„Snažím se svými dětmi jednat tak, abych pro ně byl partner, ke kterému nebudou mít ostych něco říct. Problém neexistuje. Pokud tam nestojí smrt, nebo fatální problém, ale i z toho je cesta ven.“



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.