Rychtář má špinavý plán: Zodpovědnost hodí na Artura! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtář má špinavý plán: Zodpovědnost hodí na Artura!

V současné době Bartošová tvrdí, že se chce za Josefa Rychtáře provdat.
V současné době Bartošová tvrdí, že se chce za Josefa Rychtáře provdat. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, reprofoto TV Prima)

Josef Rychtář se projevil jako muž planých slibů. Statečně prohlašoval, že Ivetu Bartošovou přiměje k nástupu do léčebny, což se ovšem nestalo.

Jen co Bartošovou dostal zpět do své náruče, vše je ve starých kolejích. V Uhříněvsi teče alkohol proudem a Rychtář je krátký na to, aby Ivetu poslal do léčebny. Zpěvačka prohlašuje, že je zdravá a její milenec ji není schopen přesvědčit o opaku.

"Nemá smysl ji někam odvézt proti její vůli. Přesvědčit ji musím já jako rodina a Artur jako syn," tvrdil Rychtář ve speciálu Televizních novin. Nezletilý Artur by však neměl být jeho tajnou zbraní a není fér, že jej neustále zatahuje do svých záležitostí.

Ná závažnosti Ivetiny závislosti se Rychtář neshodne se Zdeňkem Macurou, který by Bartošovou ve spolupráci s Domenicem Martuccim rád umístil na léčení v Itálii. Zatímco podle Macury Ivetina spotřeba činí půl litru tvrdého alkoholu denně, podle Rychtáře je to jen deci vína.



Přečtěte si
setug
23. 7. 2013 • 11:25

Kdyby šla Iveta do léčebny, co by ten magor Rychtář žvanil v TV? Zapadl by a nevzdechla by po něm ani myš.

setug
23. 7. 2013 • 11:24

Rychtář je prevít. Kdyby chtěl dávno by Bartošku přemluvil na léčení, jenže jemu to vyhovuje, má zřejmě doma fackovacího panáka. Jen lže a hloupě žvaní v TV, přotom je to obyčejný bezcharekterní člověk.

hejhej
22. 7. 2013 • 22:27

alla: V tom pořadu se debilní, odporný Rychtář jenom předváděl a hlavně lhal.Zapomněl odpovědět, proč bere Ivetiny telefony.Tvrdý alkohol pila,sám to říkal,ale to si nějak primitiv nechce pamatovat..

meibes
22. 7. 2013 • 19:58

My se tu můžeme rozčilovat jak chceme,ale Ivetě tu nepomůžeme Momentálně je ve stavu totálního propadu , v zajetí alkoholu a v moci Rychtáře ... Nevidím její budoucnost dobře,a myslím,si,že ze života už jí moc nezbývá - pokud tedy okamžitě nenastoupí na léčení !! Rychtář je usyslanej (ušyšlanej) lhář,co hledá viníky všude kolem sebe,jen aby se nemusel podívat do zrcadla .. Naše zákony se ukazují být taky pěkně na pitchu,když se na propad člověka na dno díváme v přímých přenosech ... Je to smutná hra

verajc
22. 7. 2013 • 14:25

snad se konečně najde někdo,kdo toho magora dostane za mříže, měla by to být sama Iveta aby řekla pravdu bez jeho přítosmnosti.To by vyšetřovatelům také mohlo dojít,že před ním se bojí říkat pravdu..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.