Rychtářova náruč je stále prázdná: Bartošová kličkuje Itálií a "lovec" Pepa do sebe začal klopit pivo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtářova náruč je stále prázdná: Bartošová kličkuje Itálií a "lovec" Pepa do sebe začal klopit pivo!

Vydáme, nevydáme, vydáme, nevydáme...
Vydáme, nevydáme, vydáme, nevydáme... (Reprofoto TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Slavné italské komedie se v porovnání s česko-italskou fraškou Ivety Bartošové (47) stávají jen slabým odvarem. Ani po týdnu totiž „únos“ nekončí a prosluněnou Itálií se dál prohání několik českých posádek, které se jednou chtějí setkat, a podruhé před sebou prchají.

Ve čtvrtek ráno už začínal Rychtář ztrácet nervy a začal ze zoufalství snídat pivo. Během středy totiž zkrachovaly hned tři pokusy o vyzvednutí Ivety. Nejen ona, ale i Macura, který by se nejspíš také rád výbušné zásilky zbavil, totiž neustále mění domluvy a plány se během minut hroutí jako domečky z karet.

Macura veze Ivetu ve vypůjčeném autě, protože o svém vlastním je přesvědčen, že je sledované. Rychtářovi tak nezbývá než se orientovat podle telefonátů s Macurou nebo Ivetou. Do toho všeho stále vznáší další zmatky bývalý milenec zpěvačky Martucci, který prý uprchlíkům zajistil ozdravný pobyt na ostrově Elba, kde by Ivetka mohla nastoupit protialkoholické léčení.

Posledním místem, kde bylo domluveno předání, bylo malé městečko Pesaro. Když se však na místo přiřítil Rychtář s novináři v zádech, Macura a jeho schovanka tam nebyli. Bývalý softwarový inženýr následně prohlásil, že Bartošová znovu změnila názor a s Rychtářem do Čech zpátky nechce. Prý je to tentokrát definitivní. Chmelovým mokem posilněný Josef nicméně znovu vyráží pátrat dál, byť jeho původní nadšení už je minimální.

Zbývá tedy už jen málo, než Rychtář ztratí trpělivost a na hledání Ivety se prostě vykašle. Vypadá to však, že i Macura zjistil, že záchrana alkoholičky je příliš velké sousto a snad by i docela rád zpěvačku předal a tím se jí zbavil. Čeho se nakonec dočkáme? Ztratí nervy oba kohouti? Vysadí Macura zbídačenou Ivetu někde u policejní stanice a udělá si konečně dovolenou? Nebo Bartošovou převezme Martucci, který se tak s velkou slávou vrátí na výsluní popularity?

Přečtěte si
monza
11. 7. 2013 • 12:04

Zalez do kanálu úchyle.Takového dobytka,jen tak člověk nenajde!

tetajulca
11. 7. 2013 • 11:36

Pepa hlavně musí dát pozor, aby někde neztratil svůj konvoj bulvárních novinářů, protože všechna ta "vopičárna" je hlavně pro ně. Kdepak letos okurková sezona, bude materiál na spoustu článků a na nový seriál

alla
11. 7. 2013 • 11:26

Omyl, Rychtář v Itálii nátáčí nový film a TV NOVA a jiné štáby jsou u toho. Film se bude jmenovat "JAK RACHTÁŘ k BARÁKU PŘIŠEL". Až jí najde, tak jí zavře do blázince, bude se svým povedeným synem bydlet sám v baráku a hulit doutníčky a chlastat. Až dojsou prachy, tak zavolá bulvár, za prachy sehraje srdceryvnou scénu, jak tam musí chdák malej bydlet sám bez milované džambulky. Možná ukápne i slza. Klapka a konec filmu. Možná za to dostane Oskara.

britva
11. 7. 2013 • 11:07

hey Pepane, ty pako dementní, Iveta odjela na Sicílii, tak sedej do auťáku a mazej dolů na jih až tam budeš, tak pozdravuj v Palermu Antonia Belucciho v Plermu zjistíš, že Iveta odplula na Korsiku, tam je prej lepší písek na plážích. a až budeš hledat na korsice, tak zjistíš, že už je na ostrově Elba v místní pivnici a nasává tam s místníma pirátama zlom vaz v hlrdání Ty starej blbče

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.