Rychtář záchranu Džambulky vzdal: Roli inspektora převzal Martucci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtář záchranu Džambulky vzdal: Roli inspektora převzal Martucci!

Hledá se Džambulka: Rychtář to vzdal, nastupuje Martucci
Hledá se Džambulka: Rychtář to vzdal, nastupuje Martucci (koláž Ahaonline.cz)

Čtyři dny a noci se Josef Rychtář (55) usilovně snažil vypátrat svou »Džambulku« Ivetu Bartošovou (47). Včera už ale pátrání po zpěvačce, která se nachází kdesi v Itálii, kam ji »unesl« její obdivovatel Zdeněk Macura (39), vzdal. Došla mu totiž trpělivost s Macurou, který s ním hraje hru na kočku a myš. To je výzva pro Ivetina exmilence Domenica Martucciho...

Rychtář přitom odjel do Itálie už v pondělí, aby Ivetu na vlastní pěst vyrval ze spárů »únosce« Macury. V úterý dokonce navštívil v Garganu i zámek Ivetina bývalého milence, italského hraběte Domenica Martucciho (36). Pátrací akce ovšem vyvrcholila ve středu, kdy mu zavolala sama Iveta a prosila ho o pomoc. Macura s vydáním zpěvačky souhlasil.

Rychtářovi ovšem poskytoval nepravdivé informace o tom, kde se zrovna nacházejí, takže po celodenní honičce po Itálii nakonec k žádnému předání nedošlo. „Itálie je tak velká, že je v podstatě nemožné pana Macuru s Ivetou najít,“ posteskl si Rychtář, který své pátrání vzdal. „Věřím tomu, že Iveta se v pořádku najde a vrátí domů. Budu se modlit, aby tomu tak bylo,“ doufá Rychtář, který tvrdí, že se o Ivetu v případě jejího návratu postará.

Domenico Martucci ihned vycítil prázdné místo na trhu a vydal se z Prahy do itálie. „Už jsem na trajektu směr Sardinie a mám pocit, že to bude zase komedie. P.S., pátrání je už odvoláno,“ napsal Martucci na facebooku a vydal se opačným směrem, než Rychtář.

Co Rychtář vzkázal Macurovi?

„Pane Macuro, udělal js em všechno pro to, abych Ivetu našel. Vzhledem k tomu, pane Macuro, že Iveta mě kontaktovala, následně jste mě kontaktoval i vy, kde jste mi řekl, že už se jí chcete zbavit, že prostě už to nezvládáte a že mi ji předáte, tak já jsem na to slyšel. A dbal jsem všech pokynů, které jste mi určil, jenom proto, abych tu Ivetu zachránil. Vy jste nedodržel slovo, honil jste mě tady po Itálii jak malýho kluka a pokaždé jste měnil svůj názor. Nejste seriozní člověk."



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.