Chalupy slavných: Petra Černocká se na na zahrádce nepředře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Chalupy slavných: Petra Černocká se na na zahrádce nepředře!

Kredenc Petra koupila v bazaru.
Kredenc Petra koupila v bazaru. (Foto Aha! - Martin Pekárek, Daniel Černovský, Martin Přibyl, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, ara)

Také vás zajímá jak vypadají chalupy českých celebrit, které jsou pro normální občany nedostupné? Jsou to paláce nebo obyčejné chatky? Kdo si žije v přepychu a kdo naopak skromně? Navštívili jsme je a dokonce u některých nahlédli i dovnitř! Takže, račte dál…

Petra Černocká: Kytlice na Děčínsku

„Tuto vesnici objevil můj bratranec Vlastimil Brodský. Líbila se mu tak moc, že přemluvil mého tatínka, aby tu koupil chalupu. Takže jsem tady v podstatě od kočárku,“ prozradila s úsměvem Petra. Chalupu využívá především k relaxování. „S rýčem na zahrádce mi jen tak neuvidíte,“ dodala. Za to z jejího manžela Jiřího Pracného se stal postupně velký kutil.

„Já jsem na tu údržbu interiér a přes kuchyň, on potřebuje dělat práci, která je viditelná a kterou budou všichni obdivovat,“ objasnila Černocká. Na zahradě nechybí skleník, kde pěstují rajčata, okurky, papriky, cukety a dýně. „To je ale manželův koníček,“ upozornila. Chalupu se snaží udržovat seč jim síly stačí, její původní ráz chtějí ale za každou cenu zachovat. „Kromě dřevěné podlahy jsme tu vybudovali i novou koupelnu a kuchyni.“



Přečtěte si
setug
21. 7. 2013 • 11:23

Moc pěkná chalupa.

eisenbieger
21. 7. 2013 • 05:03

pekna sukanda , si ji pamatuju jak ji v beroune na to zamecku u reky Cada a spol honili nahou po zahrade a na trojku pichali . Taky vi naco ma tu pitschku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.