Víme kam pojede Šilhánová a Cejnar na dovolenou - a vy můžete jet s nimi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Víme kam pojede Šilhánová a Cejnar na dovolenou - a vy můžete jet s nimi!

 (Evropa 2)

Moderátoři rádia Evropa 2 Lucie Šilhánová, Pavel Cejnar, Ondra Vodný a Markéta Ježková  stráví v srpnu společný týden dovolené na Ibize a zdá se, že to bude pořádný mejdan, vždyť tenhle španělský ostrov je proslulý nikdy nekončícími večírky a tanečními parties, kde vystupují nejlepší světoví Dj´s. Nejlepší na tom je, že na tenhle povedený výlet můžou přibrat i vás!

Po celé léto budeme soutěžit o 40 exkluzivních zájezdů do mekky všech příznivců taneční muziky – na ostrov Ibiza, kam budou mít výherci zajištěnou nejen cestu tam a zpět, ale také all inclusive stravování a navíc naši společnost,“ vysvětluje Pavel, jak můžete strávit s partou z Evropy 2 společnou dovolenou.

 

Fantastický týden s dalšími třemi přáteli je možné získat velmi jednoduše, stačí v rámci soutěže poslat čtyřkorunovou SMS ve tvaru Ibiza na číslo 900 11 04, víc se dozvíte ve vysílání a nebo na webu rádia Evropa 2.

Dovolená to bude určitě super, ale budeme tady i trochu pracovat,“ říká Lucie Šilhánová a upřesňuje: „Z improvizovaného středomořského studia budeme přinášet aktuální reportáže a naši posluchači tak budou vzdálenými účastníky dění na ostrově. Už teď si brousíme zuby na rozhovor s Davidem Guettou, Paul Van Dykem nebo Tiestem, kteří na Ibize v létě vystupují!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.