Veronika Žilková: Shání Agátě dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Veronika Žilková: Shání Agátě dům!

Veronika Žilková se drží hesla: Zapírat, zapírat, zapírat!
Veronika Žilková se drží hesla: Zapírat, zapírat, zapírat!

PRAHA – Herečka Veronika Žilková (45) asi trpí ztrátou paměti! Jak jinak si vysvětlit, proč tak rezolutně popírá, že se pro svou dceru, modelku Agátu Hanychovou (20), snažila pořídit luxusní novostavbu v Horoměřicích.


Deníku Aha! se ale podařilo získat rezervační smlouvu na vilu, za kterou měla vysolit skoro tři a půl milionu korun!

Kliknutím zvětšeteNaší redakci se ozval majitel domu v katastrálním území Horoměřic, který tvrdí, že se stavbu těsně před dokončením rozhodla koupit přes svou maminku Agáta Hanychová. „V realitce Žilková říkala, že dům kupuje, protože Agáta zlobí. Z domu, který má dispozice 7+2kk a stojí na pozemku, který má tisíc metrů čtverečních, byla nadšená. Pak jsem se ale dozvěděl, že se strašně rozčílila, když realitka ukázala dům dalším zájemcům. Jednání nakonec ztroskotalo na tom, že herečka ani její dcera nesložily zálohu ve výši 170 tisíc korun, která byla stanovena v rezervační smlouvě,“ stojí si na svém majitel domu inženýr Matěj Steiner.

Jedna z hlavních ikon »nováckého« Tele Tele však rezolutně prohlašuje, že nic takového se nestalo a že jí chce opět někdo ublížit! „Celé je to nesmysl! To si asi majitel honí triko na známé tváři. Nejspíš čeká, že pak tu barabiznu líp prodá. Za chvilku by mohl tvrdit, že jsem mu zneužila psa! Já ani dcera Agáta jsme totiž v Horoměřicích žádný dům kupovat nechtěly. Kliknutím zvětšeteJe taky blbost, že bych chtěla Agátě pořídit bydlení ze svého. Z mateřské to půjde asi těžko, nemyslíte?“ tvrdí Žilková. Rezervační smlouva, kterou máme v redakci k dispozici, a dcera Agáta ale slova Veroniky Žilkové popírají!

„Jasně, vím o tom, ale asi před měsícem jsme se rozhodly do koupi toho domu nejít. Nakonec jsem usoudila, že na dům jsem ještě mladá, takže si budu pořizovat byt,“ rozbíjí napadrť tvrzení své matky modelka, o které se vypráví, že právě kvůli neshodám s Veronikou Žilkovou už nějaký čas přespává po známých.

„Opradu nemám zapotřebí se zviditelňovat přes média a zájemců o dům je hodně,“ reagoval Steiner na slova Žilkové.


Autor: David Zápal
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.