Sexy Gunčíková odmítá vylézt na pódium: Bojí se, že ji diváci napadnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sexy Gunčíková odmítá vylézt na pódium: Bojí se, že ji diváci napadnou!

Krásná Gunčíková se rozhodla pro kariéru rockerky.
Krásná Gunčíková se rozhodla pro kariéru rockerky. (Aha! – Marek Pátek, showpix)

Finalistka Česko Slovenské SuperStar Gabriela Gunčíková (19) se rozhodla skoncovat s popovou kariérou a chce se prosadit v drsnějším rockovém žánru. Kvůli své umělecké minulosti ale neplánuje vystoupení na žádném rockovém festivalu, protože se bojí útoku ze strany fanoušků!

„Pořád se trochu bojím, abych za tu Superstar nedostala kelímkem do hlavy. Ale doufám, že časem tu cestu k fanouškům najdu. Zatím jsem pořád v určitém pytli s nálepkou rychlokvaška z televize, což je docela nefér. Jsem muzikantka s ambicemi a do soutěže jsem šla jenom proto, abych trochu urychlila cestu k fanouškům, které potřebuj,“ vysvětlila zpěvačka na stránkách Iprima.cz

Gunčíková vystupovala i s hvězdou takého formátu, jako je Karel Gott, avšak do světa popové hudby už se vrátit nechystá. „Vybrala jsem si jednu nejtěžších disciplín a tou je rock. Dělat popovou nebo taneční muziku by bylo mnohem jednodušší, protože tvrdší hudba už pomalu začíná patřit mezi alternativní směry. Samozřejmě bych mohla dělat mainstream, ale já musím cítit, že to, co dělám, je správné. Peníze mi rozhodně nenahradí pocit hrdosti, že si stojím za svojí prací,“ uzavírá mladá zpěvačka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.