Moderátor Karel Voříšek chce za parťačku Lenertovou! Jenže tak snadné to prý nebude... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátor Karel Voříšek chce za parťačku Lenertovou! Jenže tak snadné to prý nebude...

Karel už se vidí vedle Nicol Lenertové.
Karel už se vidí vedle Nicol Lenertové. (RINGIER AXEL SPRINGER Martin Přibyl Daniel Černovský / Blesk)

Další krásky se ucházely o post moderátorky hlavních zpráv po boku Karla Voříška (49). Na Primu zamířily hned čtyři uchazečky. Byla mezi nimi misska Léová i Voříškova exparťačka z Novy Lenertová. A právě tu by si moderátor přál vedle sebe!

Moderátorská židle vedle Voříška v hlavních zprávách Primy láká k usednutí. Na konkurz přišla Miss Earth Monika Léová (21), moderátorky Monika Valentová (41) a Klára Maksimovič Doležalová (39). Voříškovi ale viditelně vyrazila dech hlavně Nicol Lenertová (37). Tvořili spolu před lety nerozlučný pár nejen na obrazovce, ale taky na nejrůznějších akcích, které spolu moderovali. Přede jedenácti lety byli tou nejžádanější dvojicí.

Chci Nicol

„Uměl bych si představit, že budu pracovat s Nicol,“ zareagoval okamžitě Voříšek. Bylo vidět, že by klidně navázal tam, kde byly vztahy na mnoho let dramaticky přerušeny. Dvorně se ale modrooký moderátor choval ke všem adeptkám. Neúnavně na ně zkoušel své charizma. Krásky se ho taky snažily okouzlit. A jak je vidět na fotkách, bude to opravdu těžký výběr.

A co Terezie?

Minulý týden šel Karel Voříšek hned po konkurzu tajně na kafe s moderátorkou zpráv Terezií Kašparovskou. A vypadalo to taky moc slibně. Padli si vyloženě do oka. Jenže to Karel ještě nevěděl o tom, že za týden přijde Nicol. Stará láska prostě nerezaví.



Přečtěte si
alla
12. 5. 2013 • 02:00

Lenertová byla příšerná hlasatelka (moderátorka). Doufám,že jí nevyberou.

1pravda1
11. 5. 2013 • 23:01

Je mi úplně jedno, kdo bude sedět vedle udavače s přitepleným stálým neupřímným úsměvem. Plnou hubu keců, jak se očistí a zametl to pod koberec. FUJ.

dune
11. 5. 2013 • 22:07

Lenertovou neeeee, neumi ani mluvit. O jejim IQ docela pochybuju. At uvadi maturaky a podobny akce, ale ne zpravy. Nejvhodnejsi z toho vyberu je Dolezalova. Je to inteligentni osoba a co se tyce moderovani , tak je profesional.

danuska555
11. 5. 2013 • 22:05

Monika je spis, takova sladka, ale na drasticke udalosti ne! To by jme ji -neverili...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.