Tereza Brodská o mrtvici maminky Brejchové: Je to mnohem složitější... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza Brodská o mrtvici maminky Brejchové: Je to mnohem složitější...

Jana Brejchová s dcerou Terezou Brodskou
Jana Brejchová s dcerou Terezou Brodskou (Aha! - Dalibor Puchta)

Má Jana Brejchová (73) Parkinsonovu nebo Alzheimerovu chorobu? O tom se spekuluje už dlouho. Sama herečka ale teď tvrdí něco docela jiného, a to, že prodělala mozkovou příhodu. Její dcera Tereze Brodská ale tvrdí něco jiného…

„Nemám co tajit. Prodělala jsem mozkovou mrtvici!“ řekla Brejchová. Jenže její dcera Tereza si myslí, že to není úplně pravda. „Má jenom už delší dobu takový drobný neurologický nález. A to nedostatečné prokrvování mozkových cév,“ tvrdí Blesku Tereza Brodská, která říká, že tento problém si její maminka jako mrtvici prostě vysvětluje. Všichni se prý báli, že nemoc bude pokračovat, ta se ale naštěstí zastavila.

A to potvrzuje i Brejchová, která jásá, že jí doktor řekl, že na tom nikdy nebyla lépe. „Mám radost ze života, těším se na druhý den,“ říká herečka, která se nicméně navždy musela rozloučit s hraním. „Maminka se se mnou radila a řekly jsme si, že je čas přestat a konečně už jenom odpočívat,“ prozradila Tereza, které teď máma dělá opravdu jen radost.

Autor:  ph,rim

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.