Brodská po kolapsu maminky Brejchové: Tři osudové rány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brodská po kolapsu maminky Brejchové: Tři osudové rány!

Tereze Brodská nemá jednoduchý život.
Tereze Brodská nemá jednoduchý život. (Aha! - Marek Pátek, Dalibor Puchta )

Strach, beznaděj a smutek! Herečka Tereza Brodská (45) nemá v poslední době důvod k radosti. Její matka Jana Brejchová (73) po kolapsu srdce bojuje o život ve vinohradské nemocnici. Jako by nestačilo, co všechno si už Tereza musela vytrpět. Zažila psychické deptání, sebevraždu otce i smrt tety, která ji vychovávala. Po otci Vlastimilu Brodském (†81) navíc zdědila hypochondrii a deprese. Život se s Terezou nemazlí a opět jí to dává najevo!

Osudová rána č. 1: Hanzlíkův teror
1981
Vztah Brejchové s hercem Jaromírem Hanzlíkem (65) Terezu hodně poznamenal. Od třinácti u něho s matkou bydlela a prožila psychický teror. Říkala mu »macech« a dodnes vzpomíná na jeho drsnou výchovu. Musela mu prý dokonce podepisovat papíry. V nich slibovala, že bude plnit obyčejné věci, jako je například zhasínání v koupelně. Její slova »Bylo to fáákt drsný!« mluví za vše.


Osudová rána č. 2: Sebevražda otce
2002
Nejhorším dnem Terezina života byl zatím 20. duben 2002, kdy se její otec Vlastimil Brodský (†81) zastřelil. Herečka se dodnes s jeho smrtí nesmířila. „Nikdy se nevyrovnám především s tím, jakým způsobem odešel,“ řekla Brodská, která po otci zdědila nebezpečnou hypochondrii a deprese, které se podílely na jeho sebevraždě.

Osudová rána č 3: Smrt druhé mámy
2010
Tereza byla vymodlená. Než přišla na svět, Brejchová porodila mrtvé dítě. A protože byla pracovně hodně vytížená, od šesti měsíců až do šesti let dceru vychovávala její sestra Blanka. Tereza jí dokonce nazývala druhou mámou. Když před třemi roky umírala v nemocnici, Brodská ji denně navštěvovala. „Její smrt je pro mne skutečně moc velká rána,“ svěřila se tehdy Tereza.



Přečtěte si
lukreciaborgia
11. 10. 2013 • 13:11

Tereza je hysterka po mámě.V prvním manželství lítaly talíře,vázy,všechno co nebylo přibité.Temperamentní Jordánec a hysterická Tereza to bylo podíváníčko.Druhé její nečisté svědomí jsou dvě dcery jejího druhého manžela Herberta Slavíka.Ten byl šťastně ženat s lékařkou,tenkrát měli 2 malé holčičky a Tereza začala předvádět svoje umění.On fotograf,takže se mu předvedla.Jeho rozvod byl dlouhý a skončil,když byla v devátém měsíci s klukem Samuelem a hned se vzali.

bluedream
11. 10. 2013 • 08:54

Ano, přesně tak! Tereza si toho vytrpěla málo, tak jí ještě bulvár musí přitápět pronásledováním ve špitále, přikládáním polínek na ohýnek starého sporu mezi sestrami Brejchovými a dalšími nejapnými články, které nikoho nezajímají, jen ubližují aktérům.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.