Prokletá auta Ivety Bartošové: Z hromady plechu ji netahali poprvé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Prokletá auta Ivety Bartošové: Z hromady plechu ji netahali poprvé!

Iveta unikla o vlásek smrti také před dvěma lety. Tehdy ještě s jiným partnerem.
Iveta unikla o vlásek smrti také před dvěma lety. Tehdy ještě s jiným partnerem. (Koláž Ahaonline.cz, HZS)

Pronásleduje ji neštěstí! Proti Ivetě Bartošové (46) se zřejmě spikly tajné automobilové síly. Zpěvačka totiž v sobotu nebourala poprvé, s jejím životem si pohrávalo už několik řidičů. Po zběsilé jízdě Josefa Rychtáře (54) sice vyvázla jen s menšími zraněními, ale kdyby před lety nasedla do auta s Petrem Sepéšim (†25), už by nebyla mezi živými.

1985 Petr Sepéši (†25)

Smrt na přejezdu

První láska Bartošové skončila tragicky. Sepéši, se kterým nazpívali nejen hit Knoflíky lásky, se vracel z turné po Sovětském svazu domů, ale za maminkou do Aše už nedojel. 29. červenec 1985 ho na železničním přejezdu u Františkových lázní zachytil vlak a táhl ho několik metrů před sebou. Iveta si to na poslední chvíli rozmyslela a s Petrem do auta nenastoupila. Rozhodla se, že pojede domů k rodičům. Sepéši zemřel v ojeté Škodě 100, kterou si společně koupili za 4 700 korun.

2011 Domenico Martucci (37)

Artur málem rozřízlý

Před dvěma lety měla Bartošová těžkou bouračku na dálnici u Plzně. „Osobní vůz narazil do zadní části návěsu kamionu,“ řekla tehdy mluvčí policie Hana Jehlíková. Nejdříve si všichni mysleli, že řídil tehdejší milenec Ivety Martucci, jenže za volant usedl najatý řidič. Osádka sice z vraku vyvázla bez vážného zranění, ale Bartošová byla v šoku. „Volala mi, že Artur zemřel,“ prozradil Martucci. Synovi ale šlo opravdu o život. Čelní sklo se zastavilo jen deset centimetrů od jeho tváře.



2013 Josef Rychtář (54)

Naražený hrudník

Autonehoda, která se stala v sobotu nad ránem mezi Valašským Meziříčím a Rožnovem pod Radhoštěm, bude mít ještě určitě dohru. Rychtář uháněl jako blázen, a v levotočivé zatáčce havaroval s plným autem lidí. Iveta skončila v nemocnici s naraženým hrudníkem. Nakonec byla propuštěna na revers. A důvod havárie? Prý Rychtáře honili fotografové. Snaží se z Ivetu udělat Lady Dianu? Nebo chce odvrátit pozornost od faktu, že mu odebrali krev kvůli podezření na požití alkoholu?




Přečtěte si
mirkazam
20. 3. 2013 • 09:38

prokletá auta ???

joudajoudovy
20. 3. 2013 • 09:23

a pojistovna to zacvaka. ivet!!! hura, bude na vodku.....

franckajagrova
19. 3. 2013 • 23:36

http://www.super.cz/159148-iveto-bartosova-vis-to-rychtar-je-recidivista-uz-trikrat-ho-odsoudili-za- zlociny.html

hejhej
19. 3. 2013 • 22:44

Jak to z ostudy kabát.Vždyť její "manažer"si pochvaloval,s jakým úspěchem odzpívala ,nakonec i Iveta byla spokojená,jak své "vystoupení "zvládla,jak byli účastníci plesu nadšení.

svice
19. 3. 2013 • 18:01

Proč zde píšete nesmysly? Petr Sepeši se nevracel ze Sovětského svazu za maminkou. Měl dovolenou a týden již doma byl . Odjížděl večer za kamarády do hospudky kde hrávali se svou kapelou. Iveta v té době byla v té době po operaci hlasivek. Iveta si nic nerozmýšlela, protože něměla si co rozmýšlet. Kde jste vzali tyto neověřené informace? Když nevíte jak to bylo tak se prosím vyhněte popisování situace u které jste nebyli . Jeanny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.