Jitka Smutná chtěla opravit sídlo za miliony: Teď ale přišla o práci a chybí jí peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jitka Smutná chtěla opravit sídlo za miliony: Teď ale přišla o práci a chybí jí peníze!

Jitka Smutná teď bude mít shánění peněz na rekonstrukci složitější.
Jitka Smutná teď bude mít shánění peněz na rekonstrukci složitější. (Koláž Ahaonline.cz)

Hvězda seriálu Cesty domů Jitka Smutná (60) peníze za natáčení investovala do nemovitosti v Měčíně, kterou chtěla za několik milionů proměnit ve svůj domov a kulturní centrum sloužící obci. Její plán ale nevyšel.

Scenáristé Cest domů totiž Lídě Bernátové v podání Jitky Smutné předepsali smrt a herečka tak přišla o dobře placený kšeft. V seriálu už působí několik let a zdálo se, že bude její životní jistotou. To se ale bohužel nestalo a Jitce se bortí její sen.


Do sídla investovala spoustu peněz společně se svou přítelkyní, spisovatelkou Petrou Braunovou (46). Obě ženy se pustily do oprav, ale vypadá to, že se rekonstrukce nečekaně protáhne. „Bude to prý sloužit jako chalupa i kulturní centrum. Alespoň to říkaly, když tu byly loni na zastupitelstvu a chtěly, aby jim obec záměr posvětila a ještě přispěla. Je to dobře, jinak by ten barák asi spadl,“ řekl Blesku obyvatel Měčína.



Práce má Jitka Smutná až nad hlavu a je zřejmé, že každá koruna v jejím rozpočtu bude chybět. Opravy si totiž podle odborníka vyžádají až čtyři miliony korun.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.