Jiří Adamec bude o Velikonocích bez své rodiny! Komu dal přednost? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiří Adamec bude o Velikonocích bez své rodiny! Komu dal přednost?

Adamcovi
Adamcovi (Aha! – Marek Pátek, M. Masin, ara)

Manželka Jana a děti Daník s Jasmínkou se budou muset o Velikonocích obejít bez režiséra Jiřího Adamce. Čekají jej totiž pracovní povinnosti.

Jiří Adamec má svou druhou rodinu ve štábu seriálu Cesty domů, jemuž obětuje i velikonoční svátky. Jeho rodina si zatím bude užívat první jarní dny na horách. Daník tak nepřijde na koledu za svými spolužačkami. „Letos ještě ne, protože rodina stráví Velikonoce na horách. Bohužel bez tatínka, který bude pracovat, točit další díly Cest domů,“ směje se Jiří Adamec.


Režisér stačil ještě před Velikonocemi navštívit Domov seniorů, kam přivezl společně se seriálovými herečkami dárky. Při této příležitosti zavzpomínal na své prarodiče: „S dědou a babičkou jsem prožil kus svého života a vzpomínky na ně si nesu celý život, děda uměl krásně vyprávět zajímavé historky. Úcta ke stáří patří k základním hodnotám života a ti, kteří nemají
úctu před starými lidmi, nemohou být dobří lidé.“

Společně s ním seniory potěšila i Petra Horváthová, Míla Šplechtová, Kamila Špráchalová a Kateřina Hrachovcová.





Autor:  cam

Přečtěte si
fiat
30. 3. 2013 • 13:19

někdo si úctu zasluhuje hodně, jiný méně a někdo vůbec ne. Vím, že si tím škodíme halvně sobě, ale jak si vážit disociála a sobce, který žije dlouho snad právě proto,že myslel jen a jen na sebe?

b.r.s.a
30. 3. 2013 • 09:37

to řekl fakt báječně.Bohužel se to netýká jen mladých.Nějak ta úcta vyprchala celkově. Dokud se nevrátíme zpět a nebudeme se chovat tak jak to má být,nikam se nedostaneme a nikam k lepšímu to nepovede. Ta jeho slova jsou božel veeeeeeelká pravda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.