Režisér Jiří Adamec: Kvůli Cestám domů nespí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Režisér Jiří Adamec: Kvůli Cestám domů nespí!

Jiří Adamec
Jiří Adamec (Aha! - Martin Přibyl)

Po měsíčních prázdninách se začínají natačet další díly seriálu Cesty domů. Návrat na »plac« však není tak jednoduchý. Začíná se natáčet brzy ráno a se vstáváním má problem režisér Jiří Adamec (64) i jeho herci.

Jiří Adamec přiznal, že není zrovna ranní ptáče. „Když ráno těsně před čtvrtou zazvonil budík, nechtěl jsem mu věřit, ale pak jsem si vzpomněl, že je to proto, že jdu poprvé točit Cesty domů. Nechtělo se mi vstávat ani trochu. Když už jsem pak seděl v autě a jel do ateliérů, už jsem byl natěšený,“ vysvětluje.

Petr Konáš popisuje svoje trable během prvního natáčecího dne. „Abych byl v Praze v ateliéru v 5.30, vstával jsem ve 3.15. Kvůli sněhu a náledí jsem si dal raději časovou rezervu a vyrazil o něco dřív než jindy. Takže první natáčecí den přežívám už s několikátým kafem,“ říká unaveně herec.

Na druhou stranu Tereza Kostková nemá se vstáváním nejmenší problém. Na natáčení dorazila s úsměvem a řádně odpočatá.

Radost z pokračování seriálu má i Klára Jandová, která se stala seriálovou mámou a natáčí s čtyřměsíčním chlapečkem Mikulášem. “Miki, tedy Honzík, je usměvavý pohodář, “ říká Jandová nadšeně.  

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
dulcinea.
16. 5. 2013 • 08:51

Já se na tento seriál vždy velice těším. Nechápu lidi, co jej odsuzují. Někdo kouká na hokej, někdo krváky. Někdo sleduje politiku. nevidím v tom žádný rozdíl.. Každý se nějak odreagovává.

johanka
21. 3. 2013 • 12:04

Nesmysly ...

johanka
21. 3. 2013 • 12:03

Na tento seriál jsem se celkem znechucená přestala dívat. Myslím, že pan režisér Adamec už z natáčení různých seriálů doslova zblbnul a točí takové nesmysly, že je z nich člověku docela zle. Takže, pane režisére, někdy je méně více. Snažíte se vydělávat, ale myslím, že na tom nejste tak zle, aby jste takhle klesal a točil něsmysly, jako je seriál Cesty domů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.