Brad Pitt už na práci skoro nesáhne, ale vydělá ročně 700 milionů! Víme jak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brad Pitt už na práci skoro nesáhne, ale vydělá ročně 700 milionů! Víme jak!

Brad Pitt v reklamě na hodinky.
Brad Pitt v reklamě na hodinky. (Foto Reuters, EPA, Profimedia.cz)

Loni s ním byl uveden pouze jeden nepříliš úspěšný film a jinak pracoval na třech snímcích, které přijdou do kin až letos. Diváci si tudíž amerického herce Brada Pitta (49) moc neužili, ale on přesto vydělal pohádkových 700 milionů korun. Bohatl totiž především na reklamních kampaních. Vždyť jen jako tvář parfému Chanel No. 5 dostal 135 milionů korun. Od letošního roku si už také přivydělává jako obchodník s vínem vlastní značky.

Bradovi bude v prosinci 50 let a jeho majetek je odhadován na čtyři miliardy korun. A pořád roste. Herec přitom loni uvedl jen vlažně přijaté kriminální drama Killing Them Softly (Zabít je něžně), což by svádělo k dojmu, že si na moc peněz nepřišel. Chyba lávky! Místo filmařů se mu ozvali reklamní agentury. Kromě Chanelu už Brad stihl pózovat pro pivo Heineken, hodinky Tag Heuer, motocykly Honda, kalhoty Edwin Jeans nebo korporaci SoftBank.

A kdyby ani té reklamy nebylo, uživí se jako vinař. S partnerkou Angelinou Jolie (37) si k zámku Miraval v jižní Francii pořídili i vinici. A v pátek prodávali stočenou úrodu. Šest tisíc lahví vína Miraval po 2660 korunách se prodalo za pouhých pět hodin a Brad s manželkou strčili do kasičky dalších 16 milionů. Člověk by málem zapomněl, že mluvíme o chlápkovi, který je herec.



Autor:  pk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.