Simona Krainová: S modelingem neseknu, peníze mi furt voní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Simona Krainová: S modelingem neseknu, peníze mi furt voní!

Simona Krainová
Simona Krainová (Aha! – Marek Pátek)

Ve věku, kdy se modelky většinou chystají do předčasného důchodu, je Simona Krainová (39) stále aktivní a nevzdává se kariéry. V opačném případě by se totiž musela uskromnit, což jí moc nevoní…

Modeling má i svou stinnou stránku, kterou je omezování se v příjmu potravy. Simona dobré jídlo miluje, a proto občas trpí, když se nemůže pořádně najíst podle své chuti. Přesto si občas dopřeje hřích v podobě pořádné žranice. V tom jí ale brání její povinnosti.



„Když pak mám práci, kde mi to musí slušet, dám si detoxikační kůru, kdy piju džusy, šťávy a zelený čaje. Hrozně u toho trpím a dívám se jak voní jídlo voní, očichávám chleba,“ přiznala Krainová ve vysílání Frekvence 1, kde ji moderátoři Miloš Pokorný a Roman Ondráček provokovali svou svobodou ve volbě jídla.

„Ty vole, já ti to tak závidím. Já jsem s modelingem kvůli jídlu chtěla skončit už několikrát, ale ty peníze mi prostě voní, furt mi to voní,“ šokovala Simona posluchače. Díky vysokým honorářům si totiž zvykla na životní nadstandard  a nedávno se přestěhovala do luxusního bytu za 20 milionů.

1459572:gallery:true:true

 



Autor:  cam

Přečtěte si
lillyli
14. 2. 2013 • 12:06

vydělávala balík, tak by neměla zapotřebí posílat svoje fotky, fotky dětí, fotky z porodnice, atd. do českého bulváru, ne?

ivoadler
14. 2. 2013 • 11:29

stejně v tom modelingu meleš z posledního. Jinak samozřejmě prachy chceme všichni, v tom nejsi nic extra. Co vlastně dělá ten tvůj starej? Kdy se budete rozvádět?

andula1
14. 2. 2013 • 10:18

Simonko,to jsem ještě neslyšela,že peníze voní!!!!Kdyby si řekla,že Ti voní ten Tvůj chlap,byla by to něco jiného.Ale na druhou stranu,máš dvě děcka,krásné děcka a manžela ,určitě nouzí netrpíte.A co dodat,proč se nevěnovat ještě ve Tvých letech,když pořád na to máš,jsi kočka.Věnuj se dál modelingu a přeji celé rodině hodně zdraví a štěstí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.