Tajemství Miloše Zemana: Dcera Kateřina se měla jmenovat Ohio! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajemství Miloše Zemana: Dcera Kateřina se měla jmenovat Ohio!

Zeman v porodnici s manželkou Ivanou a právě narozenou dcerou Kateřinou.
Zeman v porodnici s manželkou Ivanou a právě narozenou dcerou Kateřinou. (ČTK)

Máloco dokáže vyvést Miloše Zemana (68) z bohorovného klidu, při pořizování tohoto snímku z roku 1994 se mu ale klepaly ruce i hlas. Vznikl totiž necelých 24 hodin po narození jeho dcery Kateřiny (19).

  „Že jsem velice rozrušen, jsem zjistil až v okamžiku, když jsem na Václavském náměstí kupoval květiny do porodnice se slovy: Prosil bych kytku, narodila se mi syna,“ přiznal později Zeman.

 

Ke komickému přeřeknutí ale mohlo přispět i to, že manželé Zemanovi předem neznali pohlaví dítěte. Doma o něm mluvili netradičně jako o Ohiu. Proč? Manželce tehdejšího šéfa ČSSD Ivaně Zemanové (47) se totiž v těhotenství jednou zdálo, že se miminko bude jmenovat po některém americkém státě.



Autor:  ot

Přečtěte si
herecka
22. 1. 2013 • 02:23

: Včera "zářil" Karl v potupné hospodě na okraji Olomouce, kde prý točil zadara pivo v rámci své kampaně a huhňal tam své vtípky, kterým ohromoval mladé a jiné místni opilce (byla to putyka 5.cenové skupiny. Jeho kampaň se zakládala na trapném rádoby vtipkování, pokud mu vůbec šlo rozumět. Nic rozumného či politického z něj nevypadlo, jen se trefoval trapně do Zemana. Je to vlastně starý chudák, který neví, která bije, ožvatlá tam to co do něj jeho kumpáni natlučou. Je mi ho někdy líto, když bylo vidět, jak je bezradný, že na fundované otázky neuměl bez poradců odpovědět a byl hodně rozpačitý

mememumu
21. 1. 2013 • 14:30

Jojo, Miloš Mlha Zeman lže a uráží zásadně jen upřímně a nemlhavě a je proto dobrý člověk. Mohu tě vyvést z omylu, na lidi nemáš čuch vůbec. A jestli jsi na tom podobně i s jinými schopnostmi, pak potěš koště....

mememumu
21. 1. 2013 • 14:27

Ty budeš otrokem celý život, protože se se svými schopnostmi na nic jiného nehodíš. Osoba prezidenta na tom vůbec nic nezmění.

mememumu
21. 1. 2013 • 14:26

V článku od Goebbelska z pískoviště Adama B. Bartoše objevně popisovaný hrad už 283 let nepatří rodině Schwarzenbergovy manželky. Jak typické od toho mentálně nemocného odpada.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.