Přiznání Karla Gotta: Ano, nechal jsem si vylepšit obličej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přiznání Karla Gotta: Ano, nechal jsem si vylepšit obličej!

Karel Gott
Karel Gott  (Aha! – Martin Přibyl, Petr Novotný, Jaroslav Benda, profimedia.cz)

Dlouhá léta Karel Gott (73) o plastických operacích mlčel a nechtěl s nimi být spojován. Teď ale musel s pravdou ven…

Nechal se Karel podobně jako jeho kolegyně u showbyznysu vylepšit, aby si zachoval mladší vzhled? Služby plastického chirurga skutečně vyhledal, bylo to ovšem nedobrovolně.

V roce 1966 si Karel vyjel se zpěvákem Milanem Chladilem na projížďku v džípu, která skončila katastrofou. „Milanovi během jízdy selhalo řízení, nevybral zatáčku, vjeli jsme do stromu a já proletěl předním sklem,“ vyprávěl Gott pro Blesk.



Když se probral z šoku, necítil sice žádnou bolest, ale zjistil, že má v obličeji zaraženou tabulku skla. „Když jsem to sklo vytáhl, zjistil jsem, že se mi něco houpe před obličejem. Byl to rozříznutý nos, který visel skoro na vlásku,“ pokračoval Karel, který za »opravenou« tvář vděčí nejen profesoru Sedláčkovi, ale především textaři Jiřímu Štaidlovi (†30, protože jej do vinohradské nemocnice včas přivezl.

1459572:gallery:true:true





Autor:  cam

Přečtěte si
ahmik
18. 1. 2013 • 14:10

by si měl Karlík především mozek v případě,že je pravda o jeho podpoře knížete v prezidentské volbě.Většinu lidí si tímto vyjádřením n.sral.Asi za tím bude ta jeho Ivanka nebo zblblá německá fanynka.

teufel
18. 1. 2013 • 11:48

obličej, je trochu něco jinýho než když někomu visí kus frňáku a nechá si to sešít a opravit.Musel jít s pravdou ven je titulek na přesdržku

malavelka
18. 1. 2013 • 10:03

Reflektovali jsme , že ve zralém věku vypadal KG lépe než za mlada, a změna to byla poměrně velká. Myslím, že nemá skutečný vkus, ono se to prozradí i detailem/ na oblečení i v bytě/ Vkus je v základu trochu pouťový. Překvapil spočátku výběrem solidní nenápadné partnerky Ivanky. A vybral by si ji nyní, upravenou a v blond vydání jako moderátorku VIP?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.