Víme, koho bude volit Karel Gott! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Víme, koho bude volit Karel Gott!

„To, že jsem na letošním turné dal mnohem větší prostor mým vokalistům Dashe, Jirkovi Březíkovi a Taťáně Roskovcové, se vyplatilo. Líbili se publiku i mně,“řekl Aha! Gott.
„To, že jsem na letošním turné dal mnohem větší prostor mým vokalistům Dashe, Jirkovi Březíkovi a Taťáně Roskovcové, se vyplatilo. Líbili se publiku i mně,“řekl Aha! Gott. (Foto Aha! – Pavel Machan, Jiří Krušina, František Jirásek, ara)

Několikrát bylo jeho jméno v souvislosti s přímou volbou prezidenta republiky zmiňováno. Objevovaly se názory, že by to měl zkusit a uvažovat kandidování na hlavu státu. Zpěvák Karel Gott (73) to ale odmítl s tím, že jeho poslání na tomto světě je jiné.

V sobotu, krátce před uzavřením volebních místností, Mistr vystoupil v České televizi a z Hradčanského náměstí o prezidentské volbě promluvil. V prvním kole prý nikoho nevolil, ale pro kolo druhé má jasno.

„Vítal bych hlavu státu, která umí náš stát reprezentovat v zahraničí, která zná mentalitu a je empatická, umí připravit půdu pro dobrý obchod. Dobrý obchod znamená růst ekonomiky a více pracovních příležitostí,“ řekl Gott.

Na svém profilu na Facebooku nicméně zpěvák před volbami zveřejnil »Výzvu tříkrálovou«, která podporuje současného ministra zahraničí Karla Schwarzenberga (75, TOP 09). A tak je více než jasné, koho ve druhém kole (i se svou ženou Ivanou Gottovou (36), která udělala to samé), podpoří.

1459572:gallery:true:true



Autor:  lbp

Přečtěte si
1pravda1
15. 1. 2013 • 23:10

Svěrák to je taky umělec prodejný, nejdřív se pasuje na druhého největšího Čecha, vlastence a pak protěžuje cizinu na hrad.

1pravda1
15. 1. 2013 • 23:09

jojo Karel se paktuje s američany, tak jim chtěl dohodit ten radar a taky s církví dal jim miliardy do nenažrané huby, nechce žádné přiznání majetku, ať si každý ze státního vezme co umí, ve sněmovně chrápe a hlasuje když ho žduchne Kalousek, no by byla partička jedna radost.

1pravda1
15. 1. 2013 • 23:05

To už je druhý rozhovor s Gottem, to stáří mu fakt leze na mozek. V prvním rozhovoru pořád mlel o finančních skupinách a moci peněz a tady zase o dobrých kšeftech, o morálce ani slovo, to bude volič ODS.

8bc5
15. 1. 2013 • 23:03

Kdo si myslel,že by Gott podpořil Zemana by byl idealista.Že podepsal nějakou třikrál výzvu no a co ??Je mu cca 73 let a ještě pár let chce doma i v Německu obšťasňovat svéposluchače.Třikrál.výzvu podepsalo x."umělců" velkých vlastenců tak se nám i Gottík přidal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.