Těhotná Ornella Štiková: Kam zmizelo její bříško? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotná Ornella Štiková: Kam zmizelo její bříško?

Vlevo Ornella na začátku října, vpravo na začátku listopadu.
Vlevo Ornella na začátku října, vpravo na začátku listopadu. (pro Aha! - Bohemiafoto, koláž Ahaonline.cz)

Těhulka Ornella Štiková (19) nepřestává obrážet nejrůznější společenské akce. Naposledy se objevila na Miss Hasička Česko-Slovensko a jakouž tradičně se rovnou postavila před objektivy fotografů. A mistři řemesla fotografického zírali – vypadalo to totiž, že Ornelle zmizelo těhotenské bříško! Stalo se snad něco s děťátkem?

Ornella dorazila v černých šatech se zlatým lemováním, černých silonkách a černých kozačkách. Tentokrát ani náznak nějakého módního výstřelku, ve kterých si nekorunovaná královna skandálů za normálních okolností libuje. Černé šaty navíc téměř dokonale skryly její těhotenství. Řada návštěvníků volby hasičské královny krásy tak na chvíli zůstala na pochybách, zda je skutečně těhotná!

Ornella však všem spekulacím hned udělala konec. O miminku, které čeká, dál mluvila a chlubila se, jak se mu v jejím bříšku dobře daří. Zkrátka a dobře, Štiková se znovu na chvíli postarala o pořádnou šeptandu. Tentokrát bez silných slov, stačilo se chytře obléct.



Přečtěte si
hustik
7. 11. 2012 • 12:18

si vyndala a je po těhotenství a konečně bude klid

repro
6. 11. 2012 • 19:24

Počítačová konzultantka pomáhá pracovníkovi nastavit jeho počítač a ptá se: Jaké si přejete nastavit uživatelské heslo? Pracovník ji chce přivést do rozpaků a řekne: "PENIS". S ní to ani nehne a heslo klidně zapíše. Ale vzápětí dostane šílený záchvat smíchu. "Co je??", "Sí to přečtěte": "Pro nedostatečnou délku zadejte jiné heslo, prosím..."

repro
6. 11. 2012 • 19:11

Ornelka: A to je jako co?

pavucinka
6. 11. 2012 • 18:40

a v těch bílých šatech břicho demonstrovala. To je ostatně tedˇmóda a ne moc vkusná. Dáma si bříško neobtahuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.