Agáta naštvala rodiče: Odnes Kryšpína raději do Klokánku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Agáta naštvala rodiče: Odnes Kryšpína raději do Klokánku!

Syn Kryšpín je výsledkem Agátina pokusu
Syn Kryšpín je výsledkem Agátina pokusu (Aha! – Karel Kopáč, Pavel Machan, Petr Novotný, Marek Pátek)

Modelka Agáta Hanychová (27) by si měla dávat pozor na to, co vypouští ze svých úst. Když se rozpovídala o tom, že lituje svého těhotenství, zvedla se proti ní lavina nenávisti.

 

„Možná jsem měla víc přemýšlet, než jsem si pořídila to dítě a víc poznat toho člověka. Já jsem otěhotněla po 14 dnech, to toho člověka moc nepoznáš. Otěhotněla jsem chtěně - nechtěně. Chtěla jsem to vyzkoušet, jestli to funguje a ono to zafungovalo. Myslím, že to nebylo úplně rozvážné" přiznala Hanychová v rozhovoru na TV Óčko.

A to neměla říkat. Svými slovy totiž pobouřila všechny rodiče i ženy, které po dítěti marně touží. Agáta si ale toho, že se stala maminkou očividně neváží, když vede takové řeči.



„Doporučil bych mladé paní, v zájmu dítěte, aby odnesla Kryšpína do Klokánku,“ poradil jí na Ahaonline.cz Jerry. Další názory však byly podstatně emotivnější. „Agáto, jsi normální? Boží mlýny melou a jednoho dne ti to Kryšpínek oplatí. Nech se laskavě sterilizovat, protože takový jako ty, by děti mít neměly!“ rozčílila se Martina.

Maminky nejvíce pobouřilo, že modelka o Kryšpínovi mluví neosobně jako o »tom dítěti«. Jako vzor jí daly Veroniku Žilkovou, které se o Agáta i její sourozence dokázala bezproblémově postarat. Samozřejmě došlo i na výtky týkající se toho, jak Agáta zacházela se svými psy.

„Na co jako byla zvědavá? Jestli jí naroste v těhotenství pupek, nebo jestli dítě bude nebo nebude brečet, nebo se počůrávat a pokakávat? Totální kráva, která si nevidí do pusy. Asi měla častěji a delší dobu hlídat mámě Kordulu, byla by to pro ní nejlepší antikoncepce.Ty pejsky si také pořídila ze zvědavosti a pak jim nedala v létě ani vodu ani neposkytla stín?“ napsal Pišta.



Přesto se obejvily i názory, které s Agátou soucítily a radily jí, že pro Kryšpína bude nejlepší, když se vrátí k jeho tatínkovi. „Na dítě musí být dva, pak je to radost. Znám ve svém okolí pár svobodných matek samoživitelek jsou zapšklé nenávidí celý svět a jejich děti trpí, jestli chceš být šťastnám žij s otcem svého dítěte,“ radí Dan. To ale modelka odmítá a už si našla nového partnera Jakuba Prachaře.





Přečtěte si
jikar
10. 10. 2012 • 16:49

evinka1111 na Hrad

majojo
9. 10. 2012 • 20:14

Škoda, že ne vlastní (i nevlastní). Kdy už konečně Veronika pochopí, co vychovala za blbou nánu?

vlaku
9. 10. 2012 • 16:40

Jaký chudák prachař. To je takový deb.il jako ona. Já mu ji přeji. Jen ať se navzájem pozabíjejí !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.