Hanychová lituje, že si »to dítě« pořídila: Chtěla jsem vyzkoušet, jaké to je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hanychová lituje, že si »to dítě« pořídila: Chtěla jsem vyzkoušet, jaké to je!

Agáta by byla šťastnější bez Kryšpína
Agáta by byla šťastnější bez Kryšpína (pro Aha! – Alien/Jan Tůma)

Kdyby byla modelka Agáta Hanychová (27) opatrnější, nemusela by teď řešit spor o ročního syna Kryšpína. Sama přiznala, že těhotenství nebyl dobrý tah.

Na výchově Kryšpína se už Agáta se svým expartnerem Mirkem Dopitou dohodla a přislíbili si, že ukončí vzájemné spory, aby syn vyrůstal v klidu. Pokud by se však tak rychle nehrnuli do rodičovství, byli by oba spokojenější.



„Možná jsem měla víc přemýšlet, než jsem si pořídila to dítě a víc poznat toho člověka. Já jsem otěhotněla po 14 dnech, to toho člověka moc nepoznáš," přiznala Hanychová v rozhovoru pro pořad Selebrity na TV Óčko.

V televizi také prozradila, co jí k pořízení miminka vedlo. „Otěhotněla jsem chtěně - nechtěně. Chtěla jsem to vyzkoušet, jestli to funguje a ono to zafungovalo. Myslím, že to nebylo úplně rozvážné,“ šokovala všechny maminky, pro něž jsou děti smyslem života.

Krátce po porodu také prohlásila, že miminko je hezká věc, ale vztah neudrží, proto by ženy měly v prvé řadě pečovat samy o sebe. Teď se ukázalo, že tato drsná slova myslela skutečně vážně...

Měli by si lidé pořizovat děti jen ze zvědavosti? Vzkažte Agátě svůj názor na mateřství prostřednictvím formuláře!





Přečtěte si
xcarodejka
7. 10. 2012 • 11:21

plánované vdavky by navazovaly na unáhlenosti.Jedno dítě,když maminka pomůže není žádná tragedie, ale neměla by jsi vršit další pochybení.

atramka
4. 10. 2012 • 11:43

ty si už ako Bartošová, trepeš jednu hovadinu za druhou. Veď máš zdravého syna, ty trubka

p.r.d.e.l..hillarka
4. 10. 2012 • 11:04

A už přispěchala první sporákovka v teplácích s "vytahanýma kolenama"-jikernačka Ta nikdy nezklame, všude se rve jako první

jity
4. 10. 2012 • 10:34

Věřící tvrdí, že Bůh netrestá, trestáme prý se sami. Jinak kdo ví jak to Agáta řekla a bulvár to překroutil. Nebyli jsme u toho a kluka snad miluje. Časem na to také přijde a nebude pořád takové telátko.

jikar
4. 10. 2012 • 09:51

ty sis ani nestačila umejt svoji nevymáchanou hubu a už tady bliješ ty svý jedovatý sliny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.