Modelka Pavlína Němcová: Nohy má plné krvavých puchýřů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Modelka Pavlína Němcová: Nohy má plné krvavých puchýřů!

Ve studiu tráví s partnerem Janem Tománkem i pět hodin denně!
Ve studiu tráví s partnerem Janem Tománkem i pět hodin denně! (ceska televize)

Nikdy dřív netančila, přesto kývla světoznámá modelka Pavlína Němcová (37) na účast v páté řadě StarDance, populárního tanečního klání celebrit. A teď poznává, zač je toho loket! Trénink ji totiž fyzicky ničí! Je okopaná, nohy má sedřené do krve a bolí jí celé tělo. Na druhou stranu si díky usilovnému tréninku může dovolit chodit se synem do jeho oblíbeného fastfoodu...

Pavlína Němcová si vzala do hlavy, že se podle vlastních slov »na svoje starý kolena« naučí tančit a ovládne parket v pořadu StarDance. „Já jsem nikdy netančila a zatím mám tak nějak zvládnuté dva tance – waltz a rumbu,“ svěřila se deníku Aha! topmodelka.

Učit se tančit od základů dá pořádně zabrat a u Pavlíny tomu není jinak. Maká neuvěřitelných pět hodin denně! „Puchýřů mám tedy nepočítaně! A už jsem si ukopla, co na nohou ukopnout jde...,“ ukazuje své zkrvavené nohy. „A hlavně mě bolí úplně celý tělo! Ale co, když se v životě na něco dám, tak do toho musím dát maximum. Věci na půl nikdy nic dobrého neznamenaj,“ vylíčila svůj zodpovědný postoj charizmatická Pavlína.

Tak trochu jiná modelka

Pavlína Němcová naprosto vyvrací předsudky o modelkách, které jsou bezradné, jen co opustí svoje molo a střetnou se s běžnou realitou života. Tato diva, která vystudovala práva na Sorbonně (nejstarší francouzská univerzita – pozn. red.) se umí otáčet i kolem plotny. Dokonce se stala kmotrou nové knihy Osm chutí Asie.

„Ráda experimentuju, ale když vím, že není čas, mám asi ověřených deset receptů,“ překvapila Němcová. K smrti ráda prý houbaří a z hub vedle obligátní smaženice dělá i houbovník.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.