VIP PROSTŘENO: Tachecí zaútočila na Martinu Adamcovou, ostatní se jí pomstili! Co se dělo, když zhasly kamery? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VIP PROSTŘENO: Tachecí zaútočila na Martinu Adamcovou, ostatní se jí pomstili! Co se dělo, když zhasly kamery?

Barbora Tachecí
Barbora Tachecí (TV Prima)

Obávaná novinářka Barbora Tachecí (49) je známá svou nekompromisností a zálibou v jízlivých poznámkách. A své pověsti »nebezpečné« ženy, které nic neunikne, dostála i ve včerejším dílu primáckého VIP Prostřeno!. Tam si vzala na paškál herečku Martinu Adamcovou (46), známou jako četařka Babinčáková z Tankového praporu. A vyjevenou Babinčákovou nařkla dokonce ze lži!

Martina se Tachecí asi snažila zavděčit a zcela nevinně pochválila hostitelce víno, které vybrala. To ale neměla dělat, tvrdě totiž narazila! „Já jsem se chtěla zeptat na výběr toho chilského vína. Protože já jsem si myslela, že to je spíš italská kuchyně,“ začala Martina opatrně. „Ale mně se chtělo do chilského vína!“ opáčila suše Tachecí.

V tom okamžiku Martině došlo, že začíná »hořet«, a vznikající konflikt se pokusila zažehnat. „Teď jsem ho ochutnala a zjistila, že je výborné,“ myslela si Martina, že má vyhráno. Jenže ouha! Její poznámka na Báru zapůsobila jako rudá na býka a Martinu sepsula vodopádem slov: „Martino, vy jste ho ochutnala mnohem dřív. To prostě není dobrý, abyste tady před diváky říkala nepravdu!“

Vše se tak snažil urovnat hudebník Karel Vágner (70), který se s Tachecí zná, a tudíž byl »připraven«. „Vím, co od ní čekat, a že musím být trošku ve střehu,“ smál Vágner. „Je pravda, že její odpovědi  na všechno byly až moc tvrdý, jako kdyby útočila na nás,“ ohodnotil Bářino drsné chování módní návrhář Osmany Laffita (47).

Za to, že vyhrotila atmosféru až k nepříjemnému dusnu, však přišla msta. Rozmrzelí hosté to Tachecí spočítali při bodování. „Tohle menu na vítězství rozhodně nemá,“ měla hned jasno Adamcová a Laffita si puristicky přisadil: „Špagety à la Bára nebyly  nic moc.“ Tachecí si tak může být takřka jistá, že na zájezd nepojede.

Rozhovor s Barborou Tachecí: Útočila jsem, aby nebyla nuda!

Báro, jaká byla celkově atmosféra a jak jste si sedli lidsky?

„Atmosféra byla střídavá a lidsky jsme si sedli jak s kým.“

Hosté měli chvílemi pocit, že na ně útočíte. Jak to vnímáte vy?

„Vnímám to tak, jak to bylo: že jsem na hosty chvílemi útočila, aby nebyla nuda, která občas hrozila. Mám pocit, že na to dokonce tak trochu čekali a já samozřejmě dostála své image.“

Proč jste kritizovala oblečení Martiny Adamcové? Řekla jste, že je absurdní jako Ivana Trumpová...

„Nenazývala bych to kritikou, spíše vyjádřením překvapení. O Martinině kulinářském umění se polemizovat nedalo, o její skvěle zvládnuté hostitelské roli taky ne, tak co mi zbývalo, než si šťouchnout do jejích převleků? Ona – na rozdíl od jiných – bere takové srandovní pošimrání s velkým nadhledem, neb je to sebevědomá žena, které si vážím.“

U koho z vašich soupeřů ve VIP Prostřeno! vám nejvíce chutnalo a kde vám bylo nejlíp?

„Chutnalo mi hodně u všech a nejpříjemněji mi bylo u Vágnerů, protože to už byl maraton u konce a napětí výrazně opadlo.“

Působíte jako velice emancipovaná žena – vaříte vůbec?

„Vařím ráda pro své dva chlapy doma, pro syna a přítele, a samozřejmě pro své přátele. Baví mne vařit pro kamarádky, které moc nevaří – ty totiž nejvíc chválí.“

Co připravujete nejraději?

„Nejraději dělám knedlovepřozelo, protože to je vaření tři v jednom: první večer čerstvé horké upečené vepřové s čerstvým chlebem, druhý den klasické knedlovepřozelo a třetí den studené vepřo se sádlem a cibulkou. To je pak radost z té efektivity.“

Když zrovna nemůžete navařit, kdo to dělá za vás?

„Nárazově zaskočí můj přítel (kreslíř a sociolog Václav Hradecký – pozn. red.) s lasagnemi nebo ovocnými knedlíky – ty miluju!“

Jaká kuchyně je vaší nejoblíbenější?

„Mám ráda italskou kuchyni s oliváčem, česnekem a čímkoliv dalším.“

Když nemáte čas a dostanete »vlčí hlad«, po čem sáhnete?

„Po sušenkách nejčastěji. Pak po topinkách se sýrem nebo marmeládoo.“



Přečtěte si
zelena.karkulka
29. 8. 2012 • 20:49

zde je důkaz:http://www.jenpromuze.cz/start/soky/12156-vime-prvni-bara-tacheci-je-ve-skutecnosti-rampa-mck vak

stooslu
29. 8. 2012 • 18:48

A tak se na to podívejte a hotovo. Pavla Vítka menu vařím, tachecí s tím mišmašem ne, a vo to jde, její menu bylo bez nápadu a invence, není kreativní ani originální. kočka na kuchyňskou linku nepatří, je to bezohledné a v podstatě hloupoučké, ukazovat v televizi jak moooc jsem originální, když se mezi jídlem prochází potenciální alergen pro hosty.není originální a navíc má příšernou vadu řeči, chvílemi se zdálo, že si v ní libuje.

montevideo
29. 8. 2012 • 17:41

Bavbovka Tafečí je taky kačer. Taky tu hubu špulí, jako střelená!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.