Opilá Petra Horváthová: Její nejhorší Cesta domů! Pomohla až policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Opilá Petra Horváthová: Její nejhorší Cesta domů! Pomohla až policie!

Zoufalý pár opilců se dlouhé minuty válel po nábřeží.
Zoufalý pár opilců se dlouhé minuty válel po nábřeží. (Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, Karel Kopáč)

Herečka Petra Horváthová (26) o sobě minulý týden v pořadu VIP Prostřeno! několikrát s chutí prohlásila, že je »supr čupr baba«, což na čtvrtečním večírku seriálu Cesty domů, kde hraje Vendy, svéráznou dceru docenta Bernáta, jednoznačně prokázala. Se svým přítelem Šimonem se během pár hodin opila natolik, že pro kolemjdoucí, taxikáře i policii připravili neuvěřitelnou show!

Poklidný seriálový večírek na lodi vzal v režii Petry Horváthové rychle za své. S přítelem Šimonem do sebe lili jednoho panáka za druhým a jejich hrdly protekly i litry vína. „Petra se pak z legrace začala prát se svým přítelem, který dokonce házel boty po hostech a chodil bosý,“ popsal Aha! účastník akce. „Když už se ani neudrželi na nohou, zavolali si taxi, ale ten je kvůli podnapilosti odmítl vzít. V zoufalství se pak dlouhé minuty váleli na zemi,“ dodal.

Oba milenci se pak odhodlali jít domů po svých, ale za dvacet minut s obtížemi ušli sotva padesát metrů, než u nich zastavila  policejní hlídka. „Jenže Horváthová jim při vysvětlování spadla do auta a těm se jí natolik zželelo, že ji i namol opilého přítele odvezli domů,“ uzavřel historku pobavený účastník večírku. Jak si svou královskou cestu domů užívala samotná herečka, se nám nepodařilo zjistit. Celý den měla vypnutý telefon, léčila se zřejmě z ukrutné kocoviny.



Přečtěte si
elis3
26. 8. 2012 • 18:00

Hilarko, ale ona se z toho vyspí!! Ty, bohužel, ze své idiocie, nikoliv

joz.ne
26. 8. 2012 • 10:53

Už dříve mě napadlo, jestli nemá mezi Romy předky- to jméno je klasické pro tuto "menšínu ". Jinak nic moc- ani krásou, ani schopnostmi. Namachrovaná je celkem dost a to nad ničím. Hrát neumí- v seriálu cesty domů mě připadne nejméně zajímavá. Ale každý máme jiné schopnosti, takže na to může mít někdo jiný názor. KDY MĚ ALE POŘÁDNĚ NAŠTVALA BYLO VE VIP PROSTŘENO, KDY ZHODNOTILA ANIFE ZÁMĚRNĚ MÁLO a Černocké, přesto, že si to nezasloužila záměrně přidala.Čekala jsem aspoň, že ocení svého hereckého kolegu-protože by si to byl opravdu zasloužil, ale podhodnotila i jeho. Takže bodovala nefér - takže se mi zařadila jako nezajímavý člověk, kterého nemusím. Na to, co předvedla mě vůbec překvapilo, že do tohoto pořadu lezla. Jen naštvala lidi, jinak nic. A omlouvat to, že byla takto ožralá a válela se po zemi tím, že je mladá a energická - probůh, co to je za logiku ? Pít přece mohu, slavit, ale nemusím se u toho válet po zemi ! P tomto scénáři už si ji těžko budu moct zařadit "jako slušnu Vendi" !

nyxx
26. 8. 2012 • 10:31

Asi chlastá první ligu,jako herečka v první lize bohužel není.

hillaarkaa
26. 8. 2012 • 09:57

A lůza je zas jak u vytržení Každej jistě chlastí první ligu častěji než ona a teď tu dávají své moudré rady a "celoživotní" zkušenosti z oblasti morálky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.