VIP PROSTŘENO: Kdo uvařil největší blaf? Kořínková, Kudláčková a Brožová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIP PROSTŘENO: Kdo uvařil největší blaf? Kořínková, Kudláčková a Brožová!

Nejhorší účastnice VIP Prostřena - Brožová, Kudláčková a Kořínková
Nejhorší účastnice VIP Prostřena - Brožová, Kudláčková a Kořínková (koláž Ahaonline.cz)

Ve VIP Prostřenu své dovednosti předvedlo už 36 celebrit. Některé v nich se svým menu zazářili, ale jiné by se měly kuchyňské lince raději vyhýbat. Podívejte se na shnrující přehled VIP Kuchařů.

Vrcholem VIP Prostřena byl minulý týden, kdy Eva Pilarová i Pavel Vítek získali plný počet bodů. Osmá řada se navíc může pochlubit nejvyšším průměrným hodnocením (29 bodů), protože slušně si vedl i Robert Vano a Jana Šulcová.

Naopak nejhůře (20,5 bodu) dopadl týden, v němž se sešla zastánkyně dělené stravy Lenka Kořínková s trapnomágem Richardem Nedvědem. Oba za své menu získali jen 19 bodů. Richard nedostatky ve vaření napravil alespoň zábavou, ale Lenka svými blafy hosty opravdu znechutila.

Nejméně úspěšnou účastnicí VIP Prostřena je bývala dětská herecká hvězda Míša Kudláčková. Za menu podávané na plastovém ubruse získala pouhých 15 bodů. U jejího stolu se totiž sedla dost nepřející sestava. Vlasta Žehrová chtěla výhru ukořistit pro sebe, ale nakonec zvítězila Světlana Nálepková, která navrhla hromadnou dovolenou, k níž ovšem podle našich informací dosud nedošlo.

Ze 36 celebrit, které dosud ve VIP Prostřenu účinkovaly, tvořili jen třetinu muži. Ti ovšem ve srovnání s VIP ženami vyšli více než dobře. Nejvíce bodů si dvakrát vyvařili pánové (Lukáš Hejlík a Ivan Vyskočil) a dámy bodovaly čtyřikrát (Petra Černocká, Sandra Parmová, Světlana Nálepková a Markéta Hrubešová). Ve zbývajících třech případech došlo k mezipohlavní remíze (Jiří Pomeje/Martina Gavriely, Oldřich Navrátil/Ivana Andrlová a Pavel Vítek/Eva Pilarová).

VIP Prostřeno pokračuje i po prázdninách, v programu jej teď najdete dvakrát týdně -  v úterý a ve čtvrtek.

Podívejte se v galerii na žebříček celebrit podle bodů dosažených ve VIP Prostřenu!



Autor:  cam

Přečtěte si
kackaprestanov
28. 8. 2012 • 09:41

myslím, že jsem kdysi četla, že film S tebou mě baví svět se snad točil přímo v domě paní Šulcové? Její kuchyňská linka je opravdu velmi velmi podobná té z filmu Samozřejmě pár úprav je na ní vidět (nové dlaždičky atd..), za ta léta určitě prošla nějakou rekonstrukcí, ale ten základ je znát, i barva. Udělalo mi to radost, hned jsem se usmála, když jsem tu kuchyň viděla. Připomnělo mi to ten krásný film

martincernov
27. 8. 2012 • 18:25

Naprostý souhlas..

martincernov
27. 8. 2012 • 18:24

Také nechápu..Brožová vařila dobře, byla velmi příjemná..zbylé dvě, ano to by dost hrozné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.