VIP PROSTŘENO: Anife si zapomněla kalhotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIP PROSTŘENO: Anife si zapomněla kalhotky!

Anife má sklony k odhalování
Anife má sklony k odhalování (Reprofoto TV Prima)

Středeční VIP Prostřeno mělo patřit Petře Černocké, ale o slovo se opět přihlásila skandalistka Anife Vyskočilová Hassan. Před večerní hostinou se jí podařil trapas se spodním prádlem.

Dříve, než se Anife vypravila k Petře Černocké, vyzkoušela si roli modelky v ateliéru. Zanedbala ovšem přípravy a k fotografovi dorazila bez kalhotek. „Zapomněla jsem si vzít spodní prádlo, tak jsem si ho musela pořídit narychlo,“ zhodnotila své faux pas.

Během večera si opět neodpustila laškování s Martinem Krausem, který se od ní dočkal dokonce i pusy. Projevu lásky své turecké obdivovatelky se ale jen tak nezbavil, protože si rty natřela barvou původně určenou k malování květináčů.

Při čtení menu Anife vyhrožovala, že pokud se na talíři objeví mořské plody, skončí kvůli alergii na pohotovosti. Na krevetách si ale nakonec pochutnala stejně jako Kraus, v jehož případě měl tento pokrm premiéru. Martinův jídelníček bude nejspíš dost omezený. Ve VIP Prostřenu se už stačil podivovat nad baklažanem i žlutým melounem.

Petra Černocká chtěla body nasbírat čtyřchodovým menu zahrnujícím i indickou kuřecí polévkou s mandlemi a dezert, o němž měla patrně jiné představy. Ovocný dort nestačil ztuhnout a nevypadal tak příliš reprezentativně.

Anife byla přesto spokojená, což dala najevo vylízaným talířem. Hosty pak potěšila svými pěstitelskými zážitky. Když se totiž pokusila vypěstovat meloun, vyrostla ji cuketa. Po této zkušenosti je přesvědčena o tom, že v Česku roste »mongoloidní« zelenina.





Autor:  cam

Přečtěte si
ivoadler
16. 8. 2012 • 16:52

hladovějícím dětem v Africe musí pomoct sami Afričané. Nikdo nebude do nekonečna krmit hladovějící světadíl. Afrika už dostala od ostatního světa šílený prachy a všechno rozkradly tamní elity. To je argumentace hodná Slunce, seno... Anife fandím, že si zapomněla kalhotky. Proč by si aspoň doma neudělala pohodlí. Kdo nám zase vnucuje, že žena musí mít spoďáry?

defakto
15. 8. 2012 • 20:48

se může líbit jenom stejně potrhlým lidem jak je ona sama !

rejpal3
15. 8. 2012 • 18:07

Já se snažím - a co ty, p.r.d.e.l.k.o, kolik ty přispíváš z vypééércaného výdělku?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.