Hostina u prostořeké Anife Vyskočilové Hassan slibovala nejedno překvapení. Její exotické kořeny se projevily nejen v menu, ale také v pikantní konverzaci.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zajímalo by mě, jak jste ji mohli zařadit mezi VIP? Je to normální ***. A k tomu ani moc hezká.Dal, bych ji s chutí po tlamě za to jak neustále i po 16-ti létech kurví český jazyk!!!
hillaarce a její nevlastní anální ségře je anife vyskočilová inteligentní, slušně vychovaná dáma. ty dvě jsou jen obyčejné k.u.r.v.y, za které se naše rodina stydí.
Jak jsi sama uvedla, jsi jen BLBÁ hillaarkaa, takže není třeba tvůj příspěvek vůbec brát vážně... Je pěkné, že jsi tak sebekritická... Z výše uvedeného je zcela zřejmé, kdo se asi za koho stydí...
Mimochodem, lepší intelgientní k.u.r.v.a než primitivní trapka...
víš, my to máme v rodině. tu blbost i to kurvení. já teda jen tu blbost, ale mé sestřenice i to kurvení. jen jsem to nemusela psát, protože na nich to jistě každý pozná. zdejší diskutující nejsou zase tak hloupí jako ony.
a u vás v rodině to bude podobné. ty jen tu k.u.r.v.u nemůžeš dělat. nebo snad i to? něco jako bývalý estébák, co brouku?
p. s. co je to vlastně to INTELGIENTNÍ? to je něco jako močová inkontinence?
ale zlatíčko, nikdo se k vám do rodiny nevtírá. tak to prostě je. jsi moje sestřenka. krev není voda. a nic si z toho nedělejte, že vás zplodil nějaký pablbeček po kterém jste zdědily obě dvě nějaké ty geny. holt, každý nemůže mít úroveň jakou má anife. jinak přeji hezkou směnu v perlovce, holky moje zlaté, přitroublé
p. s. ještě ***š s taťkou, zlatíčko moje zneužívané?
Já si myslím,že za to ani nemůže.Prostě se tak trhlá už narodila a s tím se jednoduše nedá nic dělat.Každej je nějakej a ona má trochu nestandartní chování,to je všechno.
Mě přijde velmi roztomilá a vtipná.Je také velmi hezká a sexy.Kdo říká že ji nesnáší tak mu nevěřím.Snad jen zapšklý baby které jí závidí.A to jsem já baba ve věku 54 let.