Ornella vzkazuje Koktovi: »Miminko je v pořádku!« Kokta oplácí: »Dej to pryč, nemiluju tě!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ornella vzkazuje Koktovi: »Miminko je v pořádku!« Kokta oplácí: »Dej to pryč, nemiluju tě!«

Ornella se bez své matky Moniky nehne na krok!
Ornella se bez své matky Moniky nehne na krok! (Aha! – Martin Pekárek, Petr Novotný, Marek Pátek)

Zatímco nastávající otec Josef Kokta (55) zpytuje svědomí a lituje chvil, kdy přestal myslet mozkem, jeho milenka Ornella Štiková (19) s úsměvem a v doprovodu své maminky Moniky navštívila gynekologa, který nastávající maminku vyšetřil. „Miminko je v pořádku,“ podělila se s Aha! šťastná Ornella.

Ta stále tvrdí, že Pepa o svém otcovství ani na moment nezapochyboval. „On prostě ví, že je tím otcem, a když jsem mu to oznámila, tak ani na jednu mikrosekundu nepochyboval o tom, že by nebyl,“ tvrdí slečna Ornella.

Proti tomu se ovšem ohradil Kokta, kterému už dochází jeho svatá trpělivost! A Ornelle a její matce veřejně vzkázal: „Samy víte, že se od doby, kdy jste mi sdělily, že čeká mé dítě, snažím vám dvěma vysvětlit, že je to šílenost a že Ornellu nemiluju, že si ji nevezmu a že by měla dítě dát pryč. Pokud by mělo být moje, tak i ze zdravotních důvodů, protože jsem v té době bral silné léky. Při tom není doporučeno otěhotnění partnerky v následujícím půlroku po užití,“ objasnil pro server super.cz



Přečtěte si
egyptanka
14. 8. 2012 • 16:55

Za bibost se plati,nic jineho nez prachy na nem ty zenske stejne nevidi.

ochman
14. 8. 2012 • 14:59

..Rychtář procházel mužským přechodem,když se zbláznil,postihlo to i Koktu ? Chlapi po padesátce jsou holt dost v krizi !

stooslu
14. 8. 2012 • 13:40

Takhle si naběhne jenom vůl!Kokta je starý, hloupý, tak ať mladé, svobodné klopí Jen nechápu co na něm vidí ta Partyšová, musí být asi děsně prachatý, jinak to nevidím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.