Krušný víkend Partyšové a Kokty: Zdrcený Pepa odjel pro radu za bráchou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Krušný víkend Partyšové a Kokty: Zdrcený Pepa odjel pro radu za bráchou

Pepa odjel za svým příbuzenstvem, v Psářích se setkal s bratrem.
Pepa odjel za svým příbuzenstvem, v Psářích se setkal s bratrem. (Aha! – Marek Pátek)

Už několik dní vládne v domě Josefa Kokty (55) a Gábiny Partyšové (34) dusno kvůli mladičké Ornelle Štikové (19). Ta minulý týden oznámila, že s Koktou čeká dítě. Soužití manželů teď není zrovna růžové.

Gábina v pátek odjela z domu, Pepa zůstat se synem Kristiánem (4) ve vile v Petříkově u Prahy. V sobotu nastalo ticho před bouří a včera to vypuklo. Mezi Pepou a Gábinou zřejmě došlo k ostré výměně názorů. Ještě předtím ale Kokta vyrazil pro radu za bratrem.

Okolo poledne si to nešťastník Pepa namířil autem na východ směrem po D1. Po padesáti kilometrech sjel z dálnice a uháněl do vesničky, kde žije jeho bratr – zřejmě jediný člověk, který ho teď veřejně nelynčuje. U příbuzenstva se zdržel několik hodin a odpoledne se vrátil domů. Jenže tam už na nevěrníka čekala Gábina. Asi aby se nedohadovali před synkem, vyběhla ven a začala bouřlivá debata. Gábina si od záletného mužíčka udržovala bezpečnou vzdálenost.

Jindy klidná žena celou kauzu rozdýchává jen těžko. „Nebudu podporovat podivnou kampaň Ornelly,“ řekla deníku Aha! moderátorka. Pepa ale těhotenství, které Gábina vydává za podivnou kampaň, podporovat bude muset. Dokonce souhlasil, že podstoupí testy otcovstí, a pakliže se prokáže, že je dítě jeho, bude platit alimenty.



Přečtěte si
girasole.
23. 8. 2012 • 22:46

zamlzena
19. 8. 2012 • 10:43

zahýbyla ,opn zahýbal, tak jsou jedna jedna a kdyby byla INTELIGENTNÍ, TAK BY PŘČEDJÍMALA.

renni
18. 8. 2012 • 03:30

Co dodat zda to pravda tak se ten chlap může stydět,ale je vidět že i když je nehezký,ale hormony sním hrajou i jeho věkem a požitkářstvím jeho stylu život,on kdyby někde pracoval ve fabrice na 4směny za 14tis.a měl rodinu tak asi by neměl na takové věci pomyšlení,ale kolikrát nechápu zaco takový umělci berou takové honoráře a pak není divu že mladé holky jsou jak posedlí.Láska?????Ta už dnes jen zřídka je i za cenu že dvá páry budou žít za podprůměrný plat,vše je jen o penězích bohužel jeto smutné.

fionora
17. 8. 2012 • 18:13

Proč ***, je svobodná. To Kokta je kure...., ženatý kupa dětí, že mu není hanba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.