VIP Prostřeno! - Anife uráží, ale i svádí: Krausi, měj se na pozoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIP Prostřeno! - Anife uráží, ale i svádí: Krausi, měj se na pozoru!

Anife může kritizovat, protože svou balkánskou kuchyni má doslova v malíku.
Anife může kritizovat, protože svou balkánskou kuchyni má doslova v malíku. (pro Aha! – TV Prima)

Největším postrachem pořadu VIP Prostřeno! tohoto týdne bude prostořeká Anife Ismet Vyskočilová Hassan (38). Kulinářské soky bude uvádět do rozpaků, až se budou červenat. Ženy – Petru Horváthovou (26) a Petru Černockou (62) – bude kritizovat jako o život. A jediného muže – Martina Krause (29) – bude komplimenty doslova paralyzovat.

„Mladej, strašně se mi líbíš, vypadáš jak Belmondo,“ sváděla Anife mladého herce. „Ale mladej, já po tobě nejedu, aby sis nemyslel, že jsem pedofilní teta,“ uklidňovala ho Anife.

Soupeřky pak rozhodně nešetřila, a jelikož tato živelná Turkyně češtinu moc neovládá, její kritika často vyzněla dost komicky. Cibulovou polévku Petry Horváthové, která dnes bude své soupeře hostit sparťansky skromnou večeří na studentských kolejích, Kraus i Černocká chválili. Ne však Anife. „Nebyla hnusná. Ale ten sýr se v ní nerozpustil, protože nebyla pořádně vyteplená,“ neodpustila si svou kritiku.



Přečtěte si
aja10
13. 8. 2012 • 13:32

Turkyně at je ráda,že je ráda.Dobře to řekl její bývalej Ivan Vyskočil,když přijela tak neuměla ani pustit sporák a rozdělávala oheň na zahradě!Pro mě to není ani herečka ,ani moderátorka,ale obyčejná zlatokopka z dalekého východu...nemám jí ráda a navíc drmolí,že jí není vůbec rozumět,ale slyšet je jí na 100 honů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.